субота, 22 лютого 2020 р.

“Найстрашніший вірус …: Зеленський звернувся до українців. Іспит на зрілість!


 

Президент Володимир Зеленський виступив зі зверненням з приводу подій, що сталися вчора в Нових Санжарах.

Відео звернення було опубліковано в п’ятницю, 21 лютого на всіх офіційних сторінках глави держави.

 
“У наступні два тижні ми з честю маємо пройти іспит на зрілість. Повинні зберігати холодну голову і відкрите серце. Довіряють не гучним заголовкам і фейкам, а логічному мисленню і здоровому глузду. Пам’ятайте, що найстрашніший вірус – це вірус ненависті”, – сказав Зеленський .

Нагадаємо, що вчора жителі міста виступили проти госпіталізації в місцевому санаторії українців та інших громадян, евакуйованих з Ухань. Протестуючі вступили в зіткнення з правоохоронцями.

Також ми розповідали як жителі Нових Санжар на Полтавщині зустрічали автобуси зі своїми співгромадянами за допомогою каменів і багаття.

Раніше глава України Володимир Зеленський заявив, що протести проти евакуації українців і іноземців з китайського Ухань мали політичну підтримку. Саме це не дозволило привезти евакуйованих для обсервації в Тернопільську область, де для них були підготовлені кращі умови.

1 коментар:

  1. If you're looking to lose kilograms then you absolutely have to start following this totally brand new custom keto diet.

    To design this keto diet, certified nutritionists, fitness couches, and professional cooks have united to produce keto meal plans that are effective, painless, economically-efficient, and delicious.

    From their grand opening in January 2019, 1000's of clients have already transformed their body and health with the benefits a smart keto diet can give.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover eight scientifically-certified ones provided by the keto diet.

    ВідповістиВидалити

Одразу після виборів! У Зеленського похвалилися результатами – майже 5 мільйонів. Країна на ногах

    В опитуванні “5 запитань від президента”, яке проводила компанія “Зе Медіа”, взяли участь близько 5 млн українців. Про це 26 жовтня зая...

Популярне