субота, 22 лютого 2020 р.

Має піти! Скандальний Парубій накинувся на президента. Догрались з мітингами – будуть прощатись



Ситуація із Санжарами стабілізувалась, і поки влада, та прості українці, показують, що Україна – це не та країна, на яку спостерігав, весь світ два дні тому, опозиція не спить, і робить все аби лише підвищити свій рейтинг. Зокрема українці незадоволені заявою Парубія, яка пролунала відразу після подій у Санжарах

Адже, Парубій заявив – “Європейська Солідарність” готова стати об’єднавчим центром для демократичних, проукраїнських сил, щоб створити потужний фронт спротиву реваншистським силам та спробам повернути Україну в часи Януковича.

“Ще напередодні президентських виборів я говорив, що Зеленський – це просто модернізований Янукович… Сьогодні ми з кожним днем бачимо, що нам просто дають у зм’якшеній, омолоджений формі ту ж саму ідеологію Януковича, Партії регіонів і проросійських сил. І на чолі цього стоїть президент Зеленський”, – сказав він.

Андрій Парубій зазначив, що в Україні відбувається не просто політична боротьба, а йде «війна за розум» громадян, і наголосив, що українцям якнайшвидше потрібно вийти з великої ілюзії, в яку всіх увів серіал «Слуга народу».

“На моє глибоке переконання, чим швидше Зеленський піде з посади, тим краще буде для України. Тим легше ми зможемо захистити Україну від Росії”, – додав депутат.

Підлила олії у вогонь і Геращенко, яка заговорила про Санжари:

– водій збив немовля;
– 6-річна дівчинка та 12-річний хлопчик загинули в Таїланді;
– уже двоє українців заражені коронавірусом;
– в Україну прибувають евакуйовані з Уханю громадяни;
– поширення коронавірусу в світі;
– про шахрайку , яка видавала себе дружиною військового;
– потонули троє малих дітей;
-школи закрили через забруднення пестицидами;
– пасажири почубилися з прикордонниками

Це не фільм жахів і не кримінальна хроніка, а реальний випуск новин одного з телеканалів. Віддати належне, на інших телеканалах верстка новин приблизно така сама. Страх,істерика, мова ненависті, залякування, ще трохи страху, й ненависті до всього , що навколо, формування ненависті до України, бо як можна любити територію, де тільки ріжуть, крадуть, отруюють ,збивають , де суцільна корупція, де всі політики апріорі огидні, де відсутня інтелігенція і апріорі немає позитивних новин – ось цим інформаційним фудом щодня , з року в рік годують українців. Потім ми дивуємося люмпенізації населення, шаріківщині, повній відсутності аналітичного мислення? Нові Санжари – це сигнал. Який бажано всім почути і зрозуміти. Владі, опозиції, медіа, інтелігенції, церкві, громадянському суспільству.

Українці ж підтримують президента і зазначають, що проплачений мітинг, став не контрольований через емоції і страх. А президент вже знає, хто це робив – тому хай начуваються всі, хто причетний до цієї маніпуляції, з ними можливо попрощаються. Адже коли поки дехто “говорить” про реванш і сам же його створює, то Росія користується картинкою, показавши що відбувалось в Санжарах, два дні тому.

1 коментар:

  1. This way my colleague Wesley Virgin's tale starts in this shocking and controversial VIDEO.

    Wesley was in the army-and shortly after leaving-he found hidden, "MIND CONTROL" tactics that the CIA and others used to obtain everything they want.

    These are the same tactics lots of famous people (especially those who "became famous out of nothing") and the greatest business people used to become rich and successful.

    You probably know how you use less than 10% of your brain.

    Really, that's because the majority of your brainpower is UNCONSCIOUS.

    Perhaps that conversation has even taken place INSIDE your own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head 7 years back, while driving an unlicensed, garbage bucket of a car with a suspended license and with $3 in his bank account.

    "I'm absolutely frustrated with going through life paycheck to paycheck! Why can't I become successful?"

    You took part in those questions, right?

    Your own success story is waiting to happen. All you have to do is in YOURSELF.

    WATCH WESLEY SPEAK NOW

    ВідповістиВидалити

Одразу після виборів! У Зеленського похвалилися результатами – майже 5 мільйонів. Країна на ногах

    В опитуванні “5 запитань від президента”, яке проводила компанія “Зе Медіа”, взяли участь близько 5 млн українців. Про це 26 жовтня зая...

Популярне