пʼятниця, 21 лютого 2020 р.


 

Глава України Володимир Зеленський заявив, що протести проти евакуації українців і іноземців з китайського Ухань мали політичну підтримку. Саме це не дозволило привезти евакуйованих для обсервації в Тернопільську область, де для них були підготовлені кращі умови.

Про це він заявив журналістам в п’ятницю в Києві.

 
“Ви знаєте, що були підготовлені чотири місця, одні з найкращих умов дійсно були на Тернопільщині. Ви знаєте, що там відбувалося … На жаль, назвати це людськими вчинками я не можу. Не хочу підбирати інші слова. На жаль, так буває “, – сказав він.

На думку Зеленського, ці події відбулися “не тільки через людей”.

“Я думаю, що прості люди не мають до цього відношення. На жаль, в деяких місцях була політична підтримка цієї псевдоакціі”, – вказав він.

Крім того, глава держави спрогнозував, що скоро “ми побачимо, як будуть збігатися люди на акціях проти земельної реформи і проти того, щоб ми бачили наших громадян в Україні”.

“Хочу привітати як президент всіх українців, які повернулися на батьківщину вчора з китайського міста Ухань. Ми всі, я впевнений, бажаємо їм міцного здоров’я і віримо, що в найближчі тижні вони будуть вдома поруч зі своїми рідними та близькими. Ми постійно говоримо, що Україна – це Європа. Вчора в окремих епізодах здавалося, що ми Європа епохи середньовіччя. Давайте не забувати, що ми все з вами люди, а не … Не хочу підбирати неправильне слово “, – зазначив президент.

Люди в мережах погоджуються зі словами президента і пишуть, що “Зараз час полювання на відьом”

17 коментарів:

  1. Пане президенте до яких пир будуть у нас в Украины командовать титушки ,чому Ви до цих пир не приймете ришенняпо поводу тих людей яки их пидкупляють,у нас миру не буде поки корупционери на воли?

    ВідповістиВидалити
  2. Поддерживаю Президента На 1000%!!! Мы и этот позор переживём, главное не останавливаться, вперёд и только вперёд!!! Мы их сделаем!!!

    ВідповістиВидалити
  3. До поки в людей мозги появляця если человек без мозгов президент безсильний но я знаю що нас більше мозговитих

    ВідповістиВидалити
  4. Я считаю, что эти акции проплачены. Владмир Александрович нужно почистить Ваше окружение и убрать всех......... А то Вам не дадут работать и воплощать в дизнь ваши намеченные планы... Избавляйтесь от этой нечести.

    ВідповістиВидалити
  5. господинПрезенндент пора уже и слово держать которое обещал ТОГДА БЫ И УСПОКОИЛИСЬ Ваши Друзья С уважением Пенсионерка ч

    ВідповістиВидалити
  6. Ви глава держави!Чому ви допустили до таких подій учора?Чому вас не слухають ваші підлеглі?У Лукашенка такого б не було як у нас учора.Тільки на вашій совісті вчорашній позор на весь світ.

    ВідповістиВидалити
  7. Дорогий наш президент ми з тобою і з Україною, не бійся їх!

    ВідповістиВидалити
  8. Ув.Президент, а налог на банковские карты тоже придумано или правда, вы об этом знаете, или отвлекательный маневр

    ВідповістиВидалити
  9. Пане президенте підтримую Вас. Простим людям не до цих провокацій,вони думають як утриматись на плаву і забезпечити свої родини. Ті хто зібрав цих провокаторів,спеціально дескрититує ваші дії. Всім хто повернувся,здоров'я ми віримо що все буде добре. Не ведіться на провокації,це роблять не Українці а порохофоби.

    ВідповістиВидалити
  10. Уважаемый Владимир Александрович, то что произошло виноваты не только люди, но и правительство все без исключения! не ужели ни кто не будет наказан?! Владимир Александрович Вы обещали карать нерадивых! всем добрым не будешь! Наведите порядок в правительство, тогда будет порядок в Украине А людям конечно будет стыдно за такое дикое поведение, повелись на провокаторов. Стойкости Вам!

    ВідповістиВидалити
  11. Я впевнена,що ці акцїї проплочені.Багато хто з наших людей,українців,продажні.За копійку продадуть свого батька і матір.Візьмуть цю подачку і не думають про майбутнє даже своїх дітей.Я пам"ятаю 2014 рік.Як підкупляли людей за 200 гривень на день,садили в автобуси і везли до Києва.Це революція???А кому вона була потрібна,хіба що Порошенкові і таким як він.Що нам,простим людям дала ця революція?Бідність,злидні нікому не потрібну війну.Маю надію,що Володимир Зеленський підніме нашу Україну хоч на одну сходинку вище.Вірю йому.Кожному з нас дай зараз кусок землі і дай завдання побудувати будинок,коли заробіцтня плата мінімум і пенсія теж дві дули.Зможете побудувати будинок?Ні,потрібен час і кошти.Десь приблизно в такому стані і наш прпезидент.Йому теж потрібен час і добре почистити свою команду.

    ВідповістиВидалити
  12. Your Affiliate Money Printing Machine is waiting -

    Plus, making profit with it is as simple as 1...2...3!

    Here's how it works...

    STEP 1. Choose affiliate products the system will promote
    STEP 2. Add PUSH button traffic (it LITERALLY takes JUST 2 minutes)
    STEP 3. See how the system grow your list and sell your affiliate products for you!

    So, do you want to start making money??

    Get the full details here

    ВідповістиВидалити
  13. Did you hear there's a 12 word phrase you can speak to your partner... that will trigger intense emotions of love and impulsive attraction to you deep within his chest?

    Because hidden in these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, please and look after you with all his heart...

    =====> 12 Words Who Fuel A Man's Love Response

    This impulse is so hardwired into a man's genetics that it will drive him to work harder than before to make your relationship as strong as it can be.

    Matter-of-fact, fueling this all-powerful impulse is so important to having the best ever relationship with your man that the second you send your man a "Secret Signal"...

    ...You'll instantly find him expose his heart and mind for you in a way he haven't experienced before and he'll see you as the one and only woman in the galaxy who has ever truly understood him.

    ВідповістиВидалити

Одразу після виборів! У Зеленського похвалилися результатами – майже 5 мільйонів. Країна на ногах

    В опитуванні “5 запитань від президента”, яке проводила компанія “Зе Медіа”, взяли участь близько 5 млн українців. Про це 26 жовтня зая...

Популярне