пʼятниця, 21 лютого 2020 р.


 

Президент України Володимир Зеленський уважно стежив за ситуацією в Нових Санжарах, де виникли протести проти розміщення в санаторії евакуйованих з Китаю людей.

 
Про це в ефірі 1+1 розповіла пресекретарка голови держави Юлія Мендель.

“Він абсолютно весь день присвятив цій ситуації. В принципі, він був готовий до того, що можуть бути якісь нюанси, тому що ми готувалися. Ми два тижні готували це перевезення, цю евакуацію. І пам’ятайте на брифінгу він натякнув на те, що можуть бути якісь політичні сили до цього причетні, власне він в своєму пості підкреслив, що раніше старі політики ділили українців на правильних і неправильних, але ця епоха закінчилася”, – повідомила вона.

За її словами, Зеленський зробив все, що уряд і держслужби разом добре спрацювалися.

“Те, що вчора відбулося, ми сприймаємо, як тест на людяність і дуже важко уявити, що звичайні, пересічні українці брали каміння і кидали в автобуси, де їхали наші громадяни. Такі ж люди, як кожен з нас, це була фактично молодь: студенти, діти”, – додала Мендель.

1 коментар:

  1. If you're trying hard to lose kilograms then you certainly need to try this totally brand new personalized keto plan.

    To create this service, licensed nutritionists, fitness trainers, and cooks united to provide keto meal plans that are effective, suitable, economically-efficient, and satisfying.

    From their first launch in early 2019, 1000's of people have already remodeled their figure and health with the benefits a great keto plan can offer.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover eight scientifically-confirmed ones given by the keto plan.

    ВідповістиВидалити

Одразу після виборів! У Зеленського похвалилися результатами – майже 5 мільйонів. Країна на ногах

    В опитуванні “5 запитань від президента”, яке проводила компанія “Зе Медіа”, взяли участь близько 5 млн українців. Про це 26 жовтня зая...

Популярне