пʼятниця, 10 липня 2020 р.

Україна повинна знати правду! Кравчук аж почервонів від злості. Сказав про Порошенка все. “Він завжди був таким”


 

Перший президент України Леонід Кравчук прокоментував розмову свого п’ятого наступника Петра Порошенка з російським лідером Володимиром Путіним.

Про це він розповів в прямому ефірі телеканалу NEWSONE.

“У цьому весь Порошенко. Він завжди був таким, наскільки я його знаю, а знаю я його дуже добре, оскільки коли я був керівником фракції у Верховній Раді, то Петро Олексійович був її членом. Я бачив його не як президента, не як керівника , а як члена фракції, народного депутата України. і бачив його дуже добре, і знаю його дуже непогано “, – висловився Кравчук.

 
“На мою думку, це такий характер людини. Він сьогодні може говорити на біле чорне, а на чорне біле, а завтра – навпаки. Така людина є. Я недавно слухав” вкидання “на адресу Порошенка з боку народного депутата Ірини Верещук, де вона йому дорікнула, що були такі розмови з президентом Путіним. Петро Олексійович образив її навіть, сказав, що це брехня. Ну ось з’явилися нові записи. Тому, поки Україна не дізнається правду, це справа безнадійна “, – зазначив перший президент.

Він вважає, що допоможе створенню слідчої комісії і вивченню всіх цих деталей, щоб підтвердити документально автентичність записів. При цьому Кравчук не впевнений, що навіть це допоможе посадити п’ятого президента.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Одразу після виборів! У Зеленського похвалилися результатами – майже 5 мільйонів. Країна на ногах

    В опитуванні “5 запитань від президента”, яке проводила компанія “Зе Медіа”, взяли участь близько 5 млн українців. Про це 26 жовтня зая...

Популярне