понеділок, 30 березня 2020 р.

“Позбавиться від Зеленського”: Тимошенко шокувала українців вчинком. Не стримала істерику


 

Лідерка парламентської фракції “Батьківщина” Юлія Тимошенко розкритикувала прийняття закону про ринок землі та пообіцяла розібратись із кожним, хто був причетний до цього.

Джерело: виступ Тимошенко перед журналістами

Пряма мова: “Це не українська Верховна Рада по її складу і вона вже не буде служити Україні. І чим швидше народ України позбавиться від такого президента і від такої Верховної Ради, і їх породження – такого уряду, тим швидше Україна зможе повстати на повний зріст”.

 
Деталі: Лідерка фракції пообіцяла звернутись до Конституційного суду із поданням щодо визнання неконституційності прийнятого закону. Крім того, також нардепи звернуться до Національного агентства з питань запобігання корупції для встановлення конфлікту інтересів під час голосування.

“Ми не тільки повернемо нашу землю Українці, а ми ще й притягнемо у свій час, коли ця влада піде (а піде вона дуже швидко) до відповідальності кримінальної кожного, хто стояв за цією аферою. Починаючи від президента Зеленського, керівника комітетів і закінчуючи кожним, хто до цього був причетним”, – заявила Тимошенко.

Українці шоковані такими словами: “Вже б помовчала нареші! Не дали ще одну земельну аферу провернути?”,” Який жах, після таких слів вона немає права бути нардепом”.

21 коментар:

  1. У Юли истерика, значит правильным путем идём !!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це дійсно було протиправне і протизаконне заплановане дійство ворогами українського Народу, ось ті що голосували за великі хабарі в конвертах, жодин НЕ є українцем, ця Земля і ця держава для них чужа, зумисне поділили олігархів по областям щоб хапанули нашу споконвічну Землю, залишити українців без Батьківщини ! ніде у Світі парламентарі такого злочину НЕ робили, в жодній державі Світу Народ НЕ обирає чужинців до влади, силою хрестили силою Землю відібрали Й Софія Полфщук!

      Видалити
    2. Зелеботы и мародёры не радуйтесь !!! Скоро хазарская мафия сама сбежит от возмездия разлюченного народу Украины , а вам ублюдкам будет стыдно что поддержали афериста и мудака !!!!

      Видалити
  2. Я стидаюсь за Тимошенко який цинізм Ужас???????

    ВідповістиВидалити
  3. Раз баба Юля проти та опзж, добре треба брати 😂😂😂

    ВідповістиВидалити
  4. Мовчалаби вже набридло цю злодійку і афірістку слухати давно вже треба гнати з уряду.

    ВідповістиВидалити
  5. Раз Юля об этом заговорила, значит дела Зеленского очень плохи. Это он притормозил со сливом Украины Путину. А то уже паковал бы свои чемоданы. Хотя думаю, что тревожный чемоданчик у него после Нормандской встречи всегда на готове. Каждый следующий день только лишний раз доказывает какой он НЕВИГЛАС и тупица. Думаю, что конец Зеленского очень близок и он всё таки побьёт рекорд самого короткого пребывания на посту президента.

    ВідповістиВидалити
  6. Нам треба зараз об'єднатись проти цього лиха,а не критикувати один одного.Тільки разом ми.здолаємо цю біду.

    ВідповістиВидалити
  7. Юля Тимошенко сказала абсолютну правду ,можливо не щиро ,або ця правда їй вигідна ,АЛЕ ПРАВДУ

    ВідповістиВидалити
  8. Флюгер. То заявляє що підтримує владу в такий скрутний час, то верещить що усіх посадить. А взагалі гасло бабці: усі погані, крім мене в дії! Доки вана буде в політиці, доти ладу в державі не буде!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не мозги,а седалище, положыть тебя во влагалище,и начать переделывать вновь...

      Видалити
  9. Юля, говорит правильные слова. Так думают и говорят все, кто умеет анализировать и думать. В отличии от быдлоты, которая служит порохо, зеле или путину. Хотя как говорят у ЗЕ команды, быть лохом это сегодня круто.

    ВідповістиВидалити
  10. Пока я юля іПорошенко будуть у раді завжди буде колотнеча Гнати їх поганою мітлою

    ВідповістиВидалити
  11. Люди як ви не можите поняти, що Тимошенко далеко плювала на народ України і нас всіх її інтереси це ті землі які в неї є і вони повірте не по закону в її користуванні, а коли приймуть закон, в простого громадянини України ніхто незаберає нічого, а він вирішує продати чи ні, а нащот Тимошенко, Порошенко і, т, д буде перегляд всіх земель України і те що вони всі разом взяті накрали собі все відберуть, і тому вона ф її спільники кіпіш роблять і кричать, що Україну здають продають, а на самому ділі захищають свої інтереси, а на нас з Вами вони давно насрали сіли на шию кожному і ноги спустили, це дурному вже давно ясно!!! 1000 %.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Полностью с вами согласная, заберут земли у этих шакалов и отдадут простым аграриям фермерам,и никаким тут Путиным и не пахнет,и зрадою тоже, людям нужно доходчиво всё объяснить, хотя раз та баба-Юля так пенится то уже понятно, что они свои шкурные интересы блюдут,а на народ они ложили...не она ли при петюне горлопенила, что весь Юго-восток нужно сжечь ядерным оружием?сучка крашенная!!!

      Видалити
    2. Вот уж точно сказано -не в бровь,а в глаз

      Видалити
  12. А дизпальне продавала,витягаючи о стані копійки з колгоспів під час посівної.

    ВідповістиВидалити
  13. сучка і курва,бовтається в політиці,як гівно в бочці,вже задовбала,гнида брехлива

    ВідповістиВидалити
  14. Володимир Олександрович все робить вірно!

    ВідповістиВидалити

Одразу після виборів! У Зеленського похвалилися результатами – майже 5 мільйонів. Країна на ногах

    В опитуванні “5 запитань від президента”, яке проводила компанія “Зе Медіа”, взяли участь близько 5 млн українців. Про це 26 жовтня зая...

Популярне