вівторок, 3 березня 2020 р.

Перед фатальним днем! Кравчук сьогодні зробив потужну заяву, “розібрав” нинішню владу. Блискуче


 

Тема відставки прем’єра Олексія Гончарука та окремих міністрів його Кабінету, як і раніше залишається ключовою у внутрішньополітичному порядку денному. Особливо після закритої зустрічі президента Зеленського з фракцією “Слуг”.

Чи допоможуть команді Зеленського утримувати свої позиції кадрові рішення журналісти “Lenta.UA” напередодні поцікавилися у першого президента Леоніда Кравчука.

За словами Кравчука, попередня влада довела країну до ручки, а та, що прийшла, не може відновити ситуацію, яка відповідала б нормам, затвердженим в Конституції і законах.

 
“Влада зараз не може розставити акценти таким чином, щоб кожен чітко тягнув свій плуг. В результаті одна система працює більш якісно, інша – гірше, а третя і зовсім кульгає на обидві ноги, – запевнив він.

Водночас він піддав різкій критиці нардепів від “Слуги народу” та оцінив їх діяльність.

“А що показала «Слуга народу»? А нічого. Ця партія, яка вискочила, як «Пилип з конопель» не може належним чином виконувати свої повноваження, в тому числі в частині формування професійного уряду.

Вони живуть, роблячи те, що вважають за потрібне, а не те, що диктується, хоч і поганими, але все-таки законами. Цей період турбулентності нам потрібно пережити, оскільки перескочити його просто не вдасться. Так, і в принципі, треба, нарешті, зрозуміти: нам нікуди скакати, потрібно об’єднуватися, а не шукати винних. Якщо ми не зупинимося на певному рубежі, ситуація може вийти з-під контролю, – запевнив Кравчук.

1 коментар:

  1. Your Affiliate Profit Machine is waiting -

    Plus, making money with it is as simple as 1...2...3!

    Here is how it all works...

    STEP 1. Choose which affiliate products the system will advertise
    STEP 2. Add PUSH BUTTON TRAFFIC (it takes JUST 2 minutes)
    STEP 3. Watch the affiliate products system grow your list and sell your affiliate products on it's own!

    Are you ready to start making money??

    The solution is right here

    ВідповістиВидалити

Одразу після виборів! У Зеленського похвалилися результатами – майже 5 мільйонів. Країна на ногах

    В опитуванні “5 запитань від президента”, яке проводила компанія “Зе Медіа”, взяли участь близько 5 млн українців. Про це 26 жовтня зая...

Популярне