субота, 22 лютого 2020 р.

Його передадуть Україні – не втече! Вся країна на ногах – рішення прийнято. Зеленський контролює



Обласний суд болгарського міста Бургас дозволив екстрадицію Олексія Левіна (Москаленка), підозрюваного в убивстві Катерини Гандзюк, до України.

Зазначається, що під час слухання Левін та його болгарський адвокат зробили все можливе, щоб відкласти екстрадицію. Серед висунутих аргументів були погані умови ув’язнення в Україні.

Сам Левін наполягав, що не хоче повертатися на батьківщину. Він сказав, що якщо його екстрадують в Україну, його посадять у таємну в’язницю, де до нього застосовуватимуться силові методи.

Левін висловив повну готовність допомагати українським слідчим з Болгарії. Він навіть сказав, що погодився пройти детектор брехні.

У свою чергу, прокурор у справі Георгій Чинев заявив, що немає підстав для відстрочки екстрадиції.

Суддя Катя Георгієва відхилила аргументи захисту як необґрунтовані.

Дослівно Бургаський окружний суд: “Немає жодних причин чи доказів, які б погоджувались з тим, що особу в Україні будуть піддавати насильству, катуванню чи жорстокому, нелюдському або принизливому покаранню, або що її права, пов’язані з кримінальним переслідуванням відповідно до вимог міжнародного права, не гарантуються”.

Джерела в Офісі генпрокурора України підтвердили “Українській правді” прийняття рішення про екстрадицію судом Бургаса, водночас підкресливши, що воно не набуло законної сили, оскільки може бути оскаржене протягом 7 днів.

24 січня у Болгарії затримали Олексія Москаленка (Левіна). 27 січня суд болгарського міста Бургас відправив його під варту на 40 днів.

Нагадаємо, у справі Гандзюк правоохоронці спочатку затримали п’ятьох підозрюваних – організатора злочину та безпосередніх виконавців. Організатори спільноти “Хто замовив Катю Гандзюк?” у Facebook, активісти, а також Telegram-канал The Newsroom оприлюднили власні результати розслідування з посиланням на власні джерела, у яких назвали посередником між замовником вбивства та організатором помічника нардепа Паламарчука Ігоря Павловського. Своєю чергою, Паламарчук спростував всі звинувачення у причетності до вбивства Гандзюк. Разом з цим він звільнив Павловського, аби “уникнути тиску на слідство”. У середині листопада суд заарештував Павловського без альтернативи застави.

Варто зазначити, що Зеленський пообіцяв журналісту і суспільству особисто контролювати перебіг даної справи.

1 коментар:

  1. According to Stanford Medical, It's in fact the one and ONLY reason this country's women live 10 years more and weigh 19 kilos less than we do.

    (Just so you know, it has NOTHING to do with genetics or some hard exercise and EVERYTHING to related to "how" they eat.)

    P.S, What I said is "HOW", not "what"...

    TAP on this link to reveal if this little quiz can help you decipher your true weight loss potential

    ВідповістиВидалити

Одразу після виборів! У Зеленського похвалилися результатами – майже 5 мільйонів. Країна на ногах

    В опитуванні “5 запитань від президента”, яке проводила компанія “Зе Медіа”, взяли участь близько 5 млн українців. Про це 26 жовтня зая...

Популярне