неділя, 23 лютого 2020 р.

Указ підписано! Комік з “Ліги сміху” отримав високу посаду. Зеленський довіряє!



Гуменюк балотувався в нардепи, але не переміг на виборах.

Президент України Володимир Зеленський своїм указом призначив головою Ярмолинецької райдержадміністрації Хмельницької області Василя Гуменюка.

“Відчуваю велику відповідальність та надію багатьох на зміни. За цей час я помічав, що найбільше боліло в людей те, що їх не чують і не мають бажання намагатись вирішувати їхні проблеми, саме тому першим завданням перед собою ставлю налагодити комунікацію народу з владою. В найближчі дні після вступу на посаду буде налагоджена комунікація з жителями і кожне звернення буде отримано та оброблено. Запрошую усіх небайдужих людей, які готові змінювати наш район – змінювати його разом”, – написав Гуменюк у Facebook.

Більш широкій аудиторії Гуменюк відомий як учасник команди “Вінницькі” в гумористичному шоу “Ліга сміху”. На минулих парламентських виборах він балотувався до Верховної Ради, але не переміг у виборах. Гуменюку 30 років.

На момент балотування до парламенту від “Слуги народу” був директором “Центру культури та дозвілля” в Ярмолинцях. Рух “Чесно” зазначає”, що Гуменюк 2007 року також балотувався до Ради й не пройшов.

На громадських засадах був помічником нардепа Юрія Тимошенка.

1 коментар:

  1. According to Stanford Medical, It is indeed the SINGLE reason women in this country live 10 years longer and weigh on average 42 lbs lighter than us.

    (And realistically, it has absoloutely NOTHING to do with genetics or some secret diet and really, EVERYTHING to around "how" they are eating.)

    P.S, What I said is "HOW", not "what"...

    CLICK on this link to reveal if this brief questionnaire can help you decipher your true weight loss potential

    ВідповістиВидалити

Одразу після виборів! У Зеленського похвалилися результатами – майже 5 мільйонів. Країна на ногах

    В опитуванні “5 запитань від президента”, яке проводила компанія “Зе Медіа”, взяли участь близько 5 млн українців. Про це 26 жовтня зая...

Популярне