пʼятниця, 3 липня 2020 р.

“Звільнення Саакашвілі!”: Ранкова новина сколихнула країну. “Контрабандист” Зеленського


 

Зеленський повинен або звільнити Саакашвілі за наклеп, або визнати, що привів до влади групу контрабандистів. Про це заявив Олексій Давиденко

Ущипніть мене. Саакашвілі вчора на “1 + 1” відкрито заявив, що депутат ВР з “Слуги народу” Павлюк – один з контрабандистів, які заважають митниці працювати.

По складах! У фракції президента є свій контрабандист, про якого знає навіть Саакашвілі, але нічого не відбувається.

 



Головний по реформах в Україні, призначений президентом, констатує, що в оточенні президента є свій контрабандист. Навіть прізвище називає на всю країну. А потім каже, ці люди заважають навести порядок на митниці.

Хтось бачив реакцію Зеленського? Може, вже є подання президента на виключення Павлюка з фракції? Може, сьогодні терміново СБУ вносить подання на взяття під варту?

Ви там е … сь?! У президента у фракції контрабандист, ім’я якого відкрито називає Саакашвілі. А президент, виходить, однією рукою тримає контрабанду, а іншою – тримає тих, хто повинен з цієї самої контрабандою боротися. Бджоли проти меду!

Класну компанію Зеленський привів із собою у владу. Кожній тварі по парі.

Є всього два виходи. Або Зеленський повинен звільнити Саакашвілі за наклеп, або визнати, що привів до влади групу контрабандистів.

Немає коментарів:

Дописати коментар