пʼятниця, 6 березня 2020 р.

Приховують правду. Зеленський вибухнув скандальним зверненням. Змінить усе


 

Президент Володимир Зеленський планує у найближчі місяці відвідати всі області України, щоб зрозуміти, які проблеми хвилюють людей на місцях, і передати уряду для вирішення.

Про це він заявив під час спілкування з місцевими мешканцями та представниками ЗМІ у ході робочої поїздки на Полтавщину.

 
“Я хочу відвідати у найближчі місяці всі області України, хочу зрозуміти всі проблеми. Вирішувати все це буде уряд і прем’єр-міністр. Ми хочемо дійсно побачити на власні очі”, – сказав Зеленський.

За словами Президента, йому кажуть, що всі українці незадоволені медичною реформою, але сьогодні він побачив, що насправді це не так.

“Ми заїхали (до Полтавської обласної лікарні – ред.) і бачимо, що є багато людей, які бачать, що будуть зміни у якості медицини. Така сама ситуація, коли мені кажуть, що у нас із промисловістю все нормально. Вчора зустрілися (з бізнесменами Полтавщини – ред.) і побачили, що з промисловістю майже все ненормально”, – констатував Зеленський.

Він розповів, всі ці стратегічні проблеми, про які люди говорять йому в областях, представники Офісу Президента записують, потім передають в уряд і очікують побачити від уряду тактику і стратегію їх вирішення.

“Щоб розуміти, які проблеми, треба спілкуватися з людьми не по телефону, не у Facebook, хоча у Facebook прикольно. Але, мені здається, (треба — ред.) дивитись в очі і розуміти… Якщо ми не будемо так зустрічатись, я думаю, що глибину будь-якої проблеми ми не зрозуміємо”, – сказав Зеленський.

53 коментарі:

  1. Це булоб чюдово якщо він би прийхав донас весело і побачив як ми живемо .

    ВідповістиВидалити
  2. Запрошую до Нікополя нашого президента.

    ВідповістиВидалити
  3. До нас в Каменка Черкасская область.

    ВідповістиВидалити
  4. В шрамківку Драбовський район Черкаська обл

    ВідповістиВидалити
  5. Було б чудово,якби до нас в село приіхав.Спілкуватися треба з простими людьми,а не з посадовцями.

    ВідповістиВидалити
  6. В Миколаївський р-н,с.Степове та Вин Долину.

    ВідповістиВидалити
  7. очень приглашаем в г, угледар донецкой обл, нас уже полгода трясет проблема с нашей южно_донбасской шахтой

    ВідповістиВидалити
  8. Пускай приезжает и всё увидет сам , своими глазами , а то его шестёрки Президенту говорят в другом ракурсе .Правельно Президент делает , что заказывает наши промышленные товары :тролейбусы , трамваи , поезда , локомотивы , чтоб у нас промышленность расцветала , а не приходила в убыток , как в старые добрые времена , рабочие места !!!!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Молодець президент! Ми за нього молимось і бачимо відповідь на наші молитви! Він кращий! Чекаємо в селі Бандурово,Гайворонського району,Кіровоградськоі обл

    ВідповістиВидалити
  10. Біла Церква запрошує пана президента відвідати наше місто.

    ВідповістиВидалити
  11. Володимир Олександрович приїдьте в Шишаки Полтавської області.'Попередники' розвалили, розікрали що могли, людям немає де працювати.

    ВідповістиВидалити
  12. Гарний підхід,і це правельно з людьми треба спілкуватись.Підтримую президента!Запрошуємо до Піщанської ОТГ(с.Знаменівка,с.Орлівщина,с.Підпільне,с.Піщанка,смт.Меліоративний)До м.Новомосковськ,м.Павлоград.

    ВідповістиВидалити
  13. Запрошую у Новоград Волынський Житомирська область...

    ВідповістиВидалити
  14. Запрошую у Новоград Волынський Житомирська область...

    ВідповістиВидалити
  15. Запрошую у Новоград Волынський Житомирська область...

    ВідповістиВидалити
  16. В Кривой Рог пусть приезжает. И заодно решит вопрос с делишками Вилкула,как он "крышует" своих людей в больницах,где из людей требуют большие деньги за операции "чёрным налом"..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Да и насчёт экологии. Поди забыл как пахнет родной город

      Видалити
  17. пропадають мед карточки яких проходили лікарів видавалися лікувальні листи (лікарняні) з 2012- 2014 рік комусь зробили групу Чернобильську за гроші бо в мої карточці діагнози підпадають під групу текущій зоб кисарский розтин(роди) операція на ногу що забила глу циганську і інші список великий у карточці це все було аналізи всі теж було довала заєви не раз задниці витерали ніхто не шукає бо інша людина під чужов карточкою бере групу бо заплатила гроші а я немаю грошей- немаю групи і фудболять нічого не роблять це ж СНЯТИН і СНЯТИНСЬКІ ЛІКАРІ ПОЛІКЛІНІКИ РОЙОНУ ДЯКУЮ

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пускай приезжает в сумскую область и посмотрит что у нас делается больницы закрывают онко больных и детей и взрослых кормят ка свиней одна перловка да капустняк что его есть не возможно

      Видалити
  18. Закарпаття, ласкаво просимо! Віримо в вас, поважаємо, пишаємось. Ви, найкраще, що могло статися з Україною!

    ВідповістиВидалити
  19. Черкассы, приглашаем! Машиностроительный завод- вырезали на лом,з-д телеграфной аппаратуры -умер, сахаро-рафинадный завод-умер. Завод Фотоприбор разворовывается, продается все, чтоможно. ПРИЕЗЖАЙТЕ, есть что посмотреть! Чудес много.

    ВідповістиВидалити
  20. В шепетівку хмильницькой області

    ВідповістиВидалити
  21. ЗЕЛЕНИЙ ПИЗДУН ПІШОВ ТИ НАХУЙ РАЗОМ ЗІ ВСІЄЮ ВЕРХОВНОЮ РАДОЮ ПІДЄРАСІВ !!!!

    ВідповістиВидалити
  22. Горишние Плавни,Полтавская обл

    ВідповістиВидалити
  23. Пане президент запрошуємо до села Степове Миколаївської облаті,Миколаївського району в ДП Племрепродуктор Степове та гляньте на власні очі як керують в Державному підприємстві наші керівники.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В ЗАПОРОЖЬЕ- ВСЕ ЗАВОДЫ ПРОВЕРЬТЕ- ВЫРЕЗАНЫ НА ЛОМ, А НОВЫЕ ХОЗЯЕВА ДОЛЖНЫ БЫЛИ СОЗДАВАТЬ РАБОЧИЕ МЕСТА, ПО ПРАВИЛАМ ПРИВАТИЗАЦИИ, А ОНИ ЧТО СДЕЛАЛИ- УБИЛИ ВСЕ, НЕ ГОВОРЯ О РАБОЧИХ МЕСТАХ, ОТКУДА ЭКОНОМИКА БУДЕТ РАЗВИВАТЬСЯ ЕСЛИ ОПРЕДЕЛЕННАЯ ГРУППА БАНДИТОВ НАЖИВАЕТСЯ, ЗА ТАКОЕ НУЖНО ЗА РЕШЕТКУ САЖАТЬ И ВСЕ НАГРАБЛЕННОЕ ВОЗВРАЩАТЬ В КАЗНУ И ПУСТЬ ДАЛЕЕ ГОРБАТЯТСЯ НА ДЯДЮ ЗА РЕШЕТКОЙ , КАК ЭТО СДЕЛАЛИ НАШЕЙ МОЛОДЕЖЬЮ, ....

      Видалити
  24. Ну яки можуть бути звернення?.Чего из себя девочку наивную строить . В Украине У ВСЕХ ОДНА ПРОБЛЕМА, это непомерно и , главное, НЕОБОСНОВАННО высокие тарифы на коммуналку!!1 И , к стати именно эту проблему президент убедительно обещал решить еще до прошлой осени... А тут уже вторые весенние посадки пошли и все никак!!!

    ВідповістиВидалити
  25. Молодчина! Приехжайте! Пусть у этих "кэривнычкив" жопа затрусится!

    ВідповістиВидалити
  26. Запрошу в село з першим сільським стадіоном в Україні!!!!! Нехай подивитися, в якому він стані!!!

    ВідповістиВидалити
  27. Приезжай те в г.Светловодск
    Кировоградская область.
    Много увидите и услышите.

    ВідповістиВидалити
  28. Прошу президента попутно коли буде їхати до Новоград-Волинська зупинитися в с.Іванівка Житомирського р-ну

    ВідповістиВидалити
  29. Czekajemo v Kolomui(y nas zakruvajut using likarni:onko,tybduspanser,venduspanser,stomatpolikliniky,ncuhlikarnju,infekzijny likarnju.De temper ljudu majut likyvatusja?

    ВідповістиВидалити
  30. Czekajemo v Kolomui(y nas zakruvajut using likarni:onko,tybduspanser,venduspanser,stomatpolikliniky,ncuhlikarnju,infekzijny likarnju.De temper ljudu majut likyvatusja?

    ВідповістиВидалити
  31. Приглашаем в село Каменка,Апостоловского района,Днепропетровской области.Может тогда смогут сделать дорогу Апостолово -Софиевка.Маршрутки не ходят.18 км добираемся попутками,как в больницу,так и на електрички студенты.

    ВідповістиВидалити
  32. Запрошуемо до Василькiвки Днiпропетровськоi областi, тiльки автомобiлем, а не вертолiтом, подивитесь якi в нас дороги в областi.

    ВідповістиВидалити
  33. Приедете пожалуйста в село гусарке бельмацкого района запорожской области. У нас собираюсь ставить ветровые генераторы в лесополоса. Но судя из плана строительства будут затронули наши паи. На наши обращения никто не реагирует. Паи имеют структуру черноземам а при строительстве они будут уничтожены. Очень вас просим. Наведайте нас

    ВідповістиВидалити
  34. Приедете пожалуйста в село гусарке бельмацкого района запорожской области. У нас собираюсь ставить ветровые генераторы в лесополоса. Но судя из плана строительства будут затронули наши паи. На наши обращения никто не реагирует. Паи имеют структуру черноземам а при строительстве они будут уничтожены. Очень вас просим. Наведайте нас

    ВідповістиВидалити
  35. Просимо завітати у Львів.Поглянути на стан вулиць в місті,на стан маршруток і оплату за проїзд,на стан лікарень....

    ВідповістиВидалити
  36. Вауу ...яка честь для нас😄ви луче подбайте про майбутнє наших дітей ...і добре знаєте які проблеми в світі(ви просто час тягнете думаєте люди дурні ...

    ВідповістиВидалити
  37. Пане президент! Ласкаво просимо у Ваш рідний Кривий Ріг! Вирішувати проблеми медицини. Запрошуємо Вас до КНП «Криворізька міська лікарня 7» КМР! Дуже на Вас чекаємо!

    ВідповістиВидалити
  38. Пане президент! Одне прохання- не летіть вертушкою, а хоч кілометрів 30перед містом, до якого їдете, проїдьте трасою, і не на джипі.

    ВідповістиВидалити
  39. Когда он успел так оторваться от народа, что теперь уже нужно объезжать области, что бы узнать, как они живут... В истории это уже было. Екатерина тоже вдруг захотела объехать своих подданных в южных губерниях и что??? Да ни чего. Ей просто построили так называемые Потёмкинские деревни... То же происходит и с Зеленским. Вон видите он уже увидел, что не все недовольны медицинской реформой... Боже, спаси нашу страну от этого ИДИОТА...

    ВідповістиВидалити
  40. Володимире Олександровичу приїдьте в Міжгір'я Закарпатської області тільки не на гвинтокрилі а на автомобілі щоб побачити стан доріг. Гвинтокрил може підлетіти потім щоб піднятися в небо і звідти подивитися що наробили з Карпатами ,,наші" керманичі.

    ВідповістиВидалити
  41. According to Stanford Medical, It's in fact the ONLY reason women in this country get to live 10 years more and weigh 42 pounds less than us.

    (And realistically, it really has NOTHING to do with genetics or some secret diet and really, EVERYTHING related to "how" they are eating.)

    P.S, What I said is "HOW", and not "what"...

    CLICK this link to find out if this little quiz can help you find out your true weight loss potential

    ВідповістиВидалити
  42. Красава то красава, только не надо обманывать что в фейсбуке он общается,может с кем и общается да только не с простыми крестьянами,было написанно куча вопросов предложений и проблем,и ни на одно обращение так и не поступило ответа,или лайка... Общается он...

    ВідповістиВидалити
  43. Запрошуємо і в Бобринець, що на Кіровоградщині. Тут буде можливість поговорити і про медицину (яку зруцнували), і про робочі місця (яких не вистачає для працездатного населення) і про багато інших питань... Наболіло

    ВідповістиВидалити
  44. Наївні люди невже Ви думаєте що у його є вільний час спілкуватись? Но там дійсно є люди які фільтрують усі звернення тому не завжди приділена увага до наших звернень но якщо йому попаде то без уваги не залишитесь знаю на всі 100%.

    ВідповістиВидалити
  45. Запрошуємо на Ічнянщину Чернігівської області.Бажано їхати зі сторони Борзни. Дорога як після бомбардирування

    ВідповістиВидалити
  46. ПРОШУ УРЯД І ПРЕЗИДЕНТА! ПОЇДЬТЕ НА ЗАВОД " МАЯК " УКРОБОРОНПРОМА В КИЄВІ! ЦЕ Ж НЕ ДАЛЕКО .ЗАРПЛАТИ 2 РОКИ ВЖЕ НЕ ПЛАТЯТЬ. СПРАВКУ ВЗЯТИ В БУХГАЛТЕРІЇ НЕ МОЖНА БО НЕ МАЄ БУХГАЛТЕРА. А СПРАВКВ ПОТРІБНА НА МСЕК . ДОПОМОЖІТЬ!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити