середа, 4 березня 2020 р.

“Емоційний крок”: Зеленський жорстко поставив на місце Гончаренка після його скандального виступу. “Руку не потиснув і…”


 

Президент України Володимир Зеленський прийшов в зал парламенту, щоб поговорити з депутатом від фракції “Європейської солідарності” Олексієм Гончаренко. Останній буквально декілька хвилин перед цим з трибуни Ради виголосив істеричну промову і розкритикував Зеленського і його соратників.

Про це народний депутат Вікторія Сюмар повідомляє на своїй сторінці в Facebook.


 
“Володимир Зеленський прийшов в останній ряд до Олексія Гончаренка. Зі словами: ніколи не переходьте на особистості… Схоже, Президент гостро сприймає політичну критику“, – написала вона.


В той же час Сюмар нагадала, що Зеленський прийшов до влади шляхом “особистої і гострої сатири на кожного українського політика“.

Також про ситуацію повідомив депутат Володимир Ар’єв.



“Зеленський щойно прийшов до сектору Європейської Солідарності особисто погрожувати Олексію Гончаренку: «Ніколи зі мною не переходьте на особистості». Питання – а то що?“, – написав депутат.

Сам же винуватець ситуаціїї Олексій Гончаренко прокоментував розмову з Зеленським у своєму телеграмі.

“Зеленський підійшов і сказав: не переходьте зі мною на особистості.


Я до цього ставлюся філософськи. Сьогодні Володимир Олександрович став самим головним опозиціонером в країні. Всій владі зелених потрібно йти. Ось просто бути чесними з собою взяти і піти. На жаль, він забув про себе. Що він їх і привів.

А особистості, Володимир Олександрович, вони як раз і стають політиками. Не персонажі серіалів, а тільки особистості. І якщо ви хочете залишитися в історії України – Президентом, то вам доведеться стати цією особистістю, а не продовжувати бути героєм серіалу. Притому, посереднього”, – написав Гончаренко.

У той же час телеграм-канал PavlovskyNEWS написали наступне:


“Зеленський піднявся з президентського крісла і вибіг до сесійної зали, щоб поговорити з депутатом Гончаренком. Зеленський не потиснув руку Гончаренку і влаштував жорстку розмову”.

А ось телеграм-канал “Клименко-Тайм” назвали вчинок президента емоційним і непродуманим.


“Олексій Гончаренко свого домігся – після його виступів до нього підійшов Зеленський. Кажуть, попередженням: «Ніколи не переходьте зі мною на особистості». Руку тиснути не став.

Не варто було, Володимир Олександрович, опускатися до його рівня. Емоційний крок. Для вас, взагалі-то, нейтральний. А Льоші тепер подвійну премію видадуть. І корону, можливо”.

2 коментарі:

  1. Хамелеон в очередной раз выполнил команду хозяина "фас". Не стоило президенту обращать внимание на такую мелочь.

    ВідповістиВидалити
  2. Did you realize there is a 12 word phrase you can speak to your man... that will induce intense feelings of love and instinctual attractiveness to you deep inside his heart?

    Because hidden in these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's instinct to love, look after and protect you with all his heart...

    12 Words That Trigger A Man's Desire Impulse

    This instinct is so built-in to a man's genetics that it will make him work better than before to love and admire you.

    In fact, triggering this all-powerful instinct is so important to getting the best ever relationship with your man that the moment you send your man one of the "Secret Signals"...

    ...You'll soon notice him open his soul and mind to you in a way he haven't experienced before and he'll distinguish you as the only woman in the universe who has ever truly appealed to him.

    ВідповістиВидалити