субота, 7 березня 2020 р.

Зеленський в шоці! Гончарук терміново покинув країну з соратником Тимошенко. Правда збиває з ніг


 

У суботу, 7 березня, колишній прем’єр-міністр України Олексій Гончарук вилетів до Лісабону.

Про це дізналися журналісти видання “Страна”, які оприлюднили відповідну фотографію колишнього глави уряду в літаку.

Уточнюється, що Гончарук скористався послугами авіакомпанії-лоукостера Wizz Air. Літак летить до Португалії з аеропорту “Київ” в Жулянах.

 
На цей момент невідомо, з якої причини колишній топ-чиновник залишив Україну. Чи повернеться він, також залишається загадкою.

Проте вже зараз відомо, що Гончарук летить відпочивати разом з екс-мером Ірпеня Карплюком.

Варто зазначити, що ще в лютому, прокуратура передала до суду обвинувачення щодо ексмера Ірпеня Володимира Карплюка, йому загрожує загрожує 8 років.

“За процесуального керівництва прокуратури 24 лютого 2020 року до Ірпінського міського суду Київської області скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього міського голови однієї з міських рад Київської області за фактом розтрати чужого майна шляхом зловживання службовим становищем на суму понад 250 тис грн (ч. 4 ст. 191 КК України)”.

У повідомленні тоді не вказувалось прізвища підозрюваного, але джерела в ОГП підтвердили Українській правді, що йшлось про Карплюка.

Як пише “Громада Приірпіння”, мова йде про розтрату 250 тис. грн під час будівництва в Ірпені парку “Центральний”. До слова, саме на його відкриття приїздила лідерка “Батьківщини” народна депутатка Юлія Тимошенко. Та і самого Карплюка ЗМІ називають соратником Тимошенко.

Варто зазначити, що політичний есперт Віктор Андрусів розповів про причини провалу попереднього Кабміну. За його словами, півроку уряд під керівництвом Олексія Гончарука, був переконаний у тому, що веде український народ до кращого життя, насправді здійснював колективне самогубство.

«На жаль, корона-вірус прийшов до нас ще у вересні. Це такий вірус, коли на головах ростуть корони. І повірте, він просто масово вражав людей», – зазначив він, підкресливши, що міністри на чолі з Гончаруком проігнорували три базові речі, необхідні для проведення ефективної політики, – кадри, ресурси і моніторинг. Повний же провал ефективної роботи вирішили компенсувати брехнею.

Окрім того,приблизно в той момент коли літак з Гончаруком повинен був вилетіти з України, на його сторінці в ФБ з’явилося його відеозвернення з вдячністю за підтримку – пише телеграм канал Політика-страны.

Також він сказав, що не думав про рейтинги, які не йшов на поступки перед совістю і під олігархів не прогинався.

«Тепер ми рухаємося далі …», – сказав Гончарук в кінці.

Мабуть в Лісабон.

1 коментар:

  1. If you're trying hard to burn fat then you absolutely have to start using this totally brand new custom keto plan.

    To create this keto diet service, certified nutritionists, personal trainers, and chefs joined together to develop keto meal plans that are powerful, suitable, money-efficient, and delicious.

    From their grand opening in January 2019, hundreds of clients have already completely transformed their body and health with the benefits a proper keto plan can offer.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover 8 scientifically-confirmed ones provided by the keto plan.

    ВідповістиВидалити