неділю, 23 лютого 2020 р.

“Менше пити треба”: Порошенко опозорився на очах у цілої країни. “Дід поїхав”


 

У мережі висміяли колишнього президента України Петра Порошенка, який написав, що легендарні Шекспір та Шевченко у своїх шедевра передали неповторний дух Майдану. Зокрема, мова йде про криваві події, які сталися у 2014 році.

Відповідний допис опублікував на власній Facebook-сторінці Микита Підгора.

Відтак, чоловік оприлюднив скріншот повідомлення Порошенка, яке той оприлюднив у Telegram, та додав, що “дід поїхав”.

 
“Уже вдруге ми з Мариною на рок-мюзиклі “Got to be free” у театрі на Подолі і вдруге не можемо стримати емоції… “Got to be free” – 12 історій про любов і гідність, свободу і боротьбу, єднання та втрату. Це неповторний дух Майдану, переданий у піснях і віршах, зокрема, у поезіях Шевченка, Жадана та Шекспіра”, – написав колишній український лідер.


Після цього в мережі почали сміятися з Порошенка та стверджувати, що якби поети дізналися, що пише колишній президент України, то точно були б шоковані.

Українці в Мережі висміяли Порошенка

“”Менше пити треба”, “Шекспір би о***їв.

2 коментарі:

  1. ВОНО ВЖЕ НАВІТЬ НЕ ЗНАЄ ЯКУ КРАЇНУ ВОНО ГРАБУВАЛО. ДІАБЕТ АЛКАША ВЖЕ ДО КОМИ ДОВОДИТЬ . ІЗОЛЮВАТИ БАНДИТА ПОРА . БО ЩЕ БІЛЬШЕ ГОРЯ НАТВОРИТЬ.

    ВідповістиВидалити
  2. As claimed by Stanford Medical, It is really the SINGLE reason women in this country get to live 10 years longer and weigh 42 pounds lighter than we do.

    (By the way, it has absolutely NOTHING to do with genetics or some hard exercise and absolutely EVERYTHING about "how" they eat.)

    BTW, I said "HOW", and not "what"...

    Click on this link to reveal if this brief quiz can help you find out your real weight loss possibility

    ВідповістиВидалити

Одразу після виборів! У Зеленського похвалилися результатами – майже 5 мільйонів. Країна на ногах

    В опитуванні “5 запитань від президента”, яке проводила компанія “Зе Медіа”, взяли участь близько 5 млн українців. Про це 26 жовтня зая...

Популярне