пʼятниця, 10 січня 2020 р.

“Підстави для громадянської війни!”: У Порошенка хочуть переворот. Скандальна інформація з’явилася у Мережі


 
У Порошенка розгойдують громадську думку під переворот. Такими думками поділився популярний телеграм-канал “Klymenko Time”.

Спочатку Звіробій в інтерв’ю звичайно ж “5 каналу” говорить про те, що в Україні “готовий грунт для громадянської війни”.

 
“У нас абсолютно готові підстави для громадянської війни. На цих судах і майданах люди, які протестують, з останніх сил намагаються не перейти грань, за якою буде громадянська війна, але ця межа вже занадто близько. Це провокує наша” зелена влада “, – у звичайній манері заявила волонтерка.

Потім Чорновіл з автоматом в руках розповідає про те, що країну точно чекає четверта революція. І підключається до дискурсу кампанії Порошенка про “червоні лінії” для Зеленського.


Телеграм-канал “Klymenko Time” закликає Службу безпеки України викликати обох на допит і дізнатися що саме їм відомо про підготовку якихось “громадянських воєн” і “революцій”.

А всі медіаресурси Порошенка взяти на постійний моніторинг на предмет розхитування ситуації в країні і прихованих закликів до повалення конституційного ладу.

4 коментарі:

  1. Коли уже посадять Порошенка і його банду

    ВідповістиВидалити
  2. коли в1н зупини ться орган1зува майдан у 2014 роц1 тщоб прийти до влади тепер хоче знову майдан зробити кровопролиття щоб знову прийти до влади бо ще не все вкрав люди не йд1ть на провокац11 порохобот1в

    ВідповістиВидалити
  3. просто страна дураков без поля чудес

    ВідповістиВидалити
  4. Ну если порох пойдёт на Зеленского нашего Призидента я точно поеду отстаевать права свой и нашего Призидента я Зет Команда.

    ВідповістиВидалити