пʼятниця, 10 січня 2020 р.

“Можу тільки поспівчувати Зеленському”: Леонід Кравчук виступив з розгромним заявою. Винен народ!


 

Леонід Кравчук зробив гучну заяву про Володимир Зеленського.

Я знаю, що таке бути президентом. Можу тільки поспівчувати Зеленському. Це безсонні ночі, постійна напруга, величезний обсяг інформації, необхідність приймати швидкі рішення. А тут він ще кроку не зробив, а під Офісом президента вже стоять намети. Ну можемо ми бути розумнішими?

 
Ви не зрозумієте почуття людини, за яку проголосувало 13,5 мільйона виборців, а якась група людей йому кричить, що він капітулянт. Однак після того, як вони зрозуміли, що жодного натяку на те, що Зеленський поступився національними інтересами, не було і немає, легко згорнули свої намети і пішли. І ніхто навіть не вибачився …

Ось ми з вами розмовляємо напередодні мого дня народження. 86 років – це чималий вік. Кажуть, солідний. Я часто згадую історію своєї родини, свої кроки від тоталітаризму і більшовизму до української незалежності, про те, як потрібно було ламати себе і переосмислювати світогляд. Скажу, що всіляке неточне, або непродумане, або – найголовніше! – те що не спирається на факти, дуже боляче ранить. Повірте. Не кожна людина здатна на таке не реагувати.

Тому я хотів би одного. Щоб президент в години «Х», в моменти історичних дій, коли від одного слова залежить, бути чи не бути, завжди відчував підтримку свого народу.

34 коментарі:

  1. Я дуже дякую за розуміння,підтримку ПРЕЗИДЕНТА-І СПАСІННЯ-! БАЖАННЯ ЗМІН НА КРАЩЕ- В УКРАЇНІ- ПРЕКРАСНІЙ нашій,Любій і єдиній !!!
    Я дякую усім- хто за народ,який-
    Страждав,чекав-що от- от- от...Все стане краще,але тільки зараз-
    Допоможіть-..а- не робіть в Країні-
    Зло..щоб кожному- нарешті-повезло

    ВідповістиВидалити
  2. Разумно сказано .З любов'ю до України і повагою до президента та його нелегкої праці.
    Але ж на превеликий жаль є окрема ланка людей,які ставлять палки в колеса.
    Це дуже прикро.Ми повинні бути всі разом і підтримувати всі дії команди президента.Адже не все так швидко робиться,нужен час.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Найдужче дратує, коли ота купка людей вимагає негайно ,НЕГАЙНО, і не інакше покласти їм у кишені,у холодильники,негайно підвищити заробіток пенсію,дешеве житло, знизити ціни і т. Д. і т. п. Оця купка зовсім немає розуму? Треба надбати спочатку, поповнити все, що розграбовано їхніми"кумирами", працювати, щоб аж шкіра тріщала, а тоді вже мітингувати!

      Видалити
    2. Вам хорошо говорить якщо у вас е в холодильнике

      Видалити
    3. Хорошо сказано,но злыдота заедает.

      Видалити
  3. Від щирого серця бажаю здоров'я, сімейного щастя, миру та душевного спокою шановному Леоніду Макаровичу Кравчуку! Велика вдячність за розуміння, підтримку, допомогу діючому президенту в нелегкі часи для України. Побільше б таких розумних, досвідчених, толерантних людей в оточення нашому Президенту!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Полностью поддерживаю
      Здоровья Леониду Макровичу

      Видалити
    2. Поддерживаю полностью!!!

      Видалити
    3. ЗОЛОТ1 СЛОВА...
      ПОВН1СТЮ П1ДТРИМУЮ

      Видалити
    4. Все правильно.когда эти недоумки поймут на кого они пасть открывают.я люблю своего президента готова разорвать этих порохоботцев.уймитесь не мешайте.

      Видалити
  4. Дякуємо вам пане Кравчук.Але ви розумійте що є люди добрі і погані.
    У ІСУСА був 12зрадник.Так і продовжується дальше.А ми молимося і БОГА просимо щоб дав здоровя,сили,терпіння нашому ПРИЗИДЕНТУ.

    ВідповістиВидалити
  5. Спасибо президенту!!!Сил ему и здоровья!!

    ВідповістиВидалити
  6. Спасибо большое за терпение, за то что настоящий президент, а не картинка на та

    ВідповістиВидалити
  7. Наш президент вызывает чувство огромного уважения у всех Украинцев, даже у завистников. У меня много знакомых по всей Украине, и я от всех слышу только доброе отношение.

    ВідповістиВидалити
  8. треба молитися 1 просита бога щоб дав здоровя 1 сили нашому президенту п1дтримувати його а не лити грязь на його голову

    ВідповістиВидалити
  9. Нажаль, наші люди звикли до принижень- от і дай їм- справді- кусок хліба і вражень- і вони , не думаючи і не підтримуючи Україну ( бо , нажаль- праці мало, а креативності ми не навчені, тому й ображаємо , бо ображені роками- встидно , особливо, за галичан- вони і « мутять воду», бо звикли красти і брехати, як попередній президент.
    Підтримую президента !!!!

    ВідповістиВидалити
  10. Надо много терпения силы ине обращать на тех гадких людишек мы верим в Вас да с Вами Бог пусть он Вас оберегает а мы будем Вам верить и поддерживать как сможем.

    ВідповістиВидалити
  11. Кравчуку можна коментувати зі своєю пенсіє.

    ВідповістиВидалити
  12. Йди на х...й,старий залупень,сука я помню тебе президентом,пиздун!

    ВідповістиВидалити
  13. Велике спасибiза пiдтримку нашого президента! Все будет добре!!!!

    ВідповістиВидалити
  14. Леонід Макарович вірно висвітлив ситуацію у якій опинилася наша країна, через нашу ментальність. Народ у нас різношерстний і кожен дотримується своєї точки зору, і тому вислів "І один у полі воїн" у нас не діє. В першу чергу нам всім треба обєднатися, а не роздрібнюватися, як ми уже звикли за останні 30 років. Кожен повинен почати із себе... Навести лад у своїм домі, селі, місті... А країну повинен обєднати президент. Тоді у нас буде країна... А так її нема... Леоніду Макаровичу вітання! Президент Зеленський прийняв країну у переломний період... Йому дуже тяжко.Він десь не розуміє, десь виконує волю інших,але, навіть у таких ситуаціях він приймає вірні рішення з людської точки зору... тому йому потрібно трішки допомогти, а не ставити палки в колеса... Адже не Бог його послав до нас, а самі зробили вибір. Бачили очі що брали, то ж їжте, поки й не повилазите...


    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ще недовго залишилось чекати . Найдовше , до кінця року .

      Видалити
  15. Спасибо Л.Кравчуку за очень достойное обращение и достойную поддержку В.АВ.А.Зеленскому и нашему народу!!! Низкий Ва поклон!

    ВідповістиВидалити
  16. я горжусь нашим президентом и надеюсь что он справится иначе и быть не может ему нужна наша помощь и поддержка в это трудное время

    ВідповістиВидалити
  17. СТАРЫЙ ШТОПАНЫЙ ГАНДОН ЗАЩИЩАЕТ МОЛОДОГО ШТОПАНОГО ПРЕЗЕРВАТИВА!!!

    ВідповістиВидалити
  18. Підтримую Президента. Терпіння і витримки. Дякую.

    ВідповістиВидалити
  19. Браво.Л.М.Кравчуку за такую взвешенную речь!Если бы все так поддерживали президента(без желчи.злости.зависти.злорадства).а помогали.хотябы добрым словом-это уже была бы поддержка.Терпения.Вам Владимир Александрович!

    ВідповістиВидалити
  20. 86-прекрасный возраст для мудрости и понимания процессов,происходящих в государстве! Леонид Кравчук-великий человек!Его советы нам очень нужны.

    ВідповістиВидалити
  21. Україна-наш шанс жити кращє!головне,не зраджувати.

    ВідповістиВидалити