четвер, 12 грудня 2019 р.

Путін так вплинув? Зеленський вперше дав інтерв'ю російським журналістам, - ЗМІ


Зеленський поспілкувався з російськими журналістами
Цими днями президент України Володимир Зеленський ймовірно втрапив у гучний скандал, адже порушив свою обіцянку перед українцями. Так, ще раніше глава держави запевняв, що йому не хотілося б спілкуватися із російським журналістами, однак, він все ж це зробив, пише РІА Новини.

Як відзначається, Зеленський не тільки поспілкувався із журналістами з РФ, а й дав повноцінне інтерв'ю, яке мають показати 15 грудня на каналі "Росія 1" в програмі "Москва. Кремль. Путін".


Володимир Зеленський, Цензор.НЕМАЄ

Окрім цього, російський кореспондент також записав реакцію оточення президента України на його розмову з українським лідером. "Головне, що ми всі почали спілкуватися", - заявив тоді Зеленський журналісту.

Зауважимо, що це не перша розмова Зеленського із російськими кореспондентами. Відтак, ще 25 вересня в Нью-Йорку глава України кілька хвилин спілкувався із журналістами цього ж телеканалу – "Росія 1".

Нагадаємо, німці після візиту Зеленського в Париж несподівано прокинулись: "Володар Кремля обманює нас".

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський прокоментував протести під стінами свого Офісу.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав Бюджет України на 2020 рік: основні положення документа.

1 коментар:

  1. Обіцяв одне, а робить - протилежне: легалізував ігровий бізнес Авака, проституцію яку кришує Авак, норовить продати землю України Ізраїлеві Кнессет якого виділив 84 млрд доларів США для закупівлі території України, для чого оточив себе корупціонерами часів пороха - нові обличчя-маски!

    ВідповістиВидалити