неділя, 17 листопада 2019 р.

"Дика корупція": Гончарук хоче звільнити все керівництво "Укрзалізниці", подробиці

Гончарук зробив гучну заяву щодо Укрзалізниці


Цими днями прем'єр-міністр Олексій Гончарук зробив гучне звернення до українців. Відтак, він заявив, що Кабінет міністрів України змінить керівництво "Укрзалізниці", яке займається корупцією на підприємстві. Про таке він зізнався в ефірі телеканалу "1+1".

За його словами, в "Укрзалізниці" є одна проблема – це вкрай серйозна корупція, і аби її викорінити, потрібно починати з керівництва.

"Корупція в" Укрзалізниці ", на жаль, триває. Вона там абсолютно дика: крадуть майже на всьому, і краю цьому не видно. Ми будемо приймати з цього приводу кадрові рішення найближчим часом, оскільки продовжувати працювати так, як вони зараз працюють, неможливо", - заявив прем'єр-міністр.



Також він додав. Що підприємство є дуже неефективним та дуже збитковим.

"Майже кожен день горять локомотиви. Окремі чиновники, диспетчери відправляють вагони не туди, де це найбільш потрібно, а туди, де їм вигідніше, де їм заплатили", - підсумував Гончарук

Нагадаємо, що таргани – це тільки квіточки: у вагоні Укрзалізниці виявили справжній грибний "клондайк"

Також Знай.uа писав, що в "Укрзалізниці" знайшли спосіб боротьби зі старими і брудними туалетами у вагонах: "Кульочки...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Укрзалізниця" стала перевозити "вусатих безбілетників", пасажири в люті: "У першому класі вони жирніші".

3 коментарі:

  1. Давно пора, украинские железные дороги хуже всех на просторах СТРАН СНГ, весь подвижной состав давно пора списать на металлолом, заводы производители пассажирских и грузовых вагонов не работают, не внедряют новейший подвижной состав на дорогу, древние вагоны выпуска50-60годов до сих пор в эксплуатации, в пример РЖД! Какие там вагоны, какие электровозы, тепловой, электрички, Украине позор, только красть могут! Пересдать пора все руководство Укрзализныци с конфискации, ворье, жулье, на нары гадов!

    ВідповістиВидалити
  2. Там так всё укоренилось, что никто не поверит переменам

    ВідповістиВидалити
  3. 2 тижні тому їхала з дитиною 1 класом від Києва жо Ніжина
    В той же день,звлолтньо, але білетів назад були тільки в 3й клас. Крім ціни, нічим не відрізнялися. Бумаги в тоалетах не має, грязіще, воніще,заходиш в вагон з тоалетом і вже на початку розумієш, що в вагон туалет
    Таргани бігають від вікна до вікна, просто як в лісі

    ВідповістиВидалити