вівторок, 12 листопада 2019 р.

“Лежала й не дихала”: у Києві малолітня дівчина влаштувала резонансне самогубство

“Лежала й не дихала”: у Києві малолітня дівчина влаштувала резонансне самогубство


У Києві 14-річна дівчина випала з вікна квартири, де жила разом зі своїми батьками. Від отриманих травм школярка померла на місці.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва на сторінці в Facebook.

“Вчора вранці в поліцію надійшло повідомлення від киянина про те, що на вулиці Михайла Ломоносова біля під’їзду багатоповерхівки лежить дівчина без ознак життя”, – йдеться в повідомленні правоохоронців.

За інформацією поліцейських, 14-річна дівчина приблизно о шостій ранку впала з вікна квартири, де вона жила зі своєю сім’єю. Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини і причини інциденту, а також опитують її знайомих, з якими вона вчилася і спілкувалася останнім часом.

Нагадуємо, на перилах мосту Преображенського сиділа дівчина, повз проїздили десятки людей, які бачили, що відбувається, і що запоріжанка прийшла сюди з певною метою.

Однак, в якийсь момент дівчина стрибнула вниз, і ніхто навіть не спробував її зупинити, викликати поліцію або “швидку”. Навіть банально заговорити і стягнути з перил. Повз проїжджали велосипедисти, її було видно з вікна авто. Проте, за даними правоохоронців, дівчина загинула.

Причини вчинку дівчини поки невідомі. Відомо, що їй було всього 17 років.

Немає коментарів:

Дописати коментар