вівторок, 1 вересня 2020 р.

Щойно! Разумков шокував громадськість: поставив завдання всім. Це має знати кожен


 

Дмитро Разумков озвучив основні завдання роботи чинної сесії Верховної ради. Спікер виділив три основні завдання, про це він повідомив у своєму виступі з трибуни Ради з нагоди відкриття 4-ї сесії.

Спікер зазначив, що перший рік роботи поточного скликання був непростим і надалі перед парламентом також стоятиме безліч викликів.

“Перед нами будуть стояти важливі питання і в подальшому. Мабуть, три з головних, які зараз можна визначити, – це друга хвиля коронавірусу… Інше питання, яке також тягнеться і пов’язане з першим, – це глобальна економічна криза. У нас з вами на цій сесії буде великий виклик – це державний бюджет України на 2021 рік”, – сказав Разумков.

Він висловив сподівання, що парламент та уряд своєчасно зроблять усе залежне від них для ухвалення бюджету.

 
“Третє питання, яке також буде серйозним викликом для Верховної Ради 9-го скликання в цій сесії, – це місцеві вибори. І я зараз говорю не про те законодавство, яке ми ухвалити, і про ті зміни, які ще необхідно буде зробити, я говорю про політику. Верховна Рада завжди була, є і буде політичним органом. Завжди при прийнятті рішень буде політичний аспект. Але мені б дуже хотілося, щоб навіть під час виборчої кампанії всі добре розуміли, що вибори проходять, а повага людей буде залишатися або не буде залишатися з нами”, – наголосив Разумков.

Так, він підкреслив, що державницька позиція повинна превалювати над питанням рейтингів.

“Буде багато ще завдань, які будуть стояти перед нами. І згідно того плану робіт, який був затверджений Верховною Радою в минулій сесії. Я розумію, що коронавірус, інші виклики, які стоять перед державою, будуть нам заважати в повному обсязі його виконати. І в першу чергу, це буде пов’язано з часом… Але я впевнений, що ми зробимо максимально можливе, щоб усе це розглянути і по можливості ухвалити”, – підкреслив спікер.

Разумков також додав, що за рік роботи цієї Верховної Ради вона змогла ухвалити майже 150 законів конституційною більшістю.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Одразу після виборів! У Зеленського похвалилися результатами – майже 5 мільйонів. Країна на ногах

    В опитуванні “5 запитань від президента”, яке проводила компанія “Зе Медіа”, взяли участь близько 5 млн українців. Про це 26 жовтня зая...

Популярне