неділя, 5 квітня 2020 р.

Відставка Зеленського! В ОП “злили” головну таємницю президента. “Вишенька” від Порошенка


 

Зеленський регулярно читає новини про свою відставку. Про це повідомляє телеграм-канал Леґітимний.

Наше джерело з Офісу Президента повідомляє, що Зеленський читає всі ці новини, що нібито він піде влітку-восени у відставку і розуміє, що хтось дуже цього хоче. Переконуючи Президента через свої ЗМІ, в тому, що він «слабкий».
Джерело запевнив, що Зеленський нікуди не піде, Президент не боїться труднощів, він занадто сильно відчуває за собою відповідальність перед виборцями. Люди йому довіряють.
Джерело доповнює, що опоненти Президента зараз будуть переконувати його покинути свій пост, головним завданням буде загнати президента в кут, де доведеться вибирати ПОСТІЙНО непопулярні рішення, щоб обвалити його рейтинг до критичних 8% підтримки. Опоненти хочуть вибити з-під президента всю його команду, щоб поставити біля нього «своїх» і зробити його «ручним», щоб радити йому постійно невірні рішення. Останньою «вишенькою» будуть протести за імпічмент Президента, який не впорався зі своїми обов’язками.
Все це готує Петро Олексійович, який зараз так набивається в «союзники», але який завжди зливав своїх і колись показово злив свого «союзника» Арсенія Яценюка. Звичайно, разом з Порошенком діє ситуативна коаліція, яка хоче «переділу» влади.

11 коментарів:

  1. Володимир А. ти і так занадто багато наламав дров на найближче майбутнє країни.Невже ти не розумієш, що вся навколишня зграя бажає влади і бабла, Невже ти не чуєш що тобі говорить народ ? вже тебе вважають зрадником ! звільнися від цієї зграї ! візьми собі в допомогу і порадники людей з народу ! не дивись ти на дипломи та освіту, все це куплено за сало ! будеш себе вести і далі так як сьогодні-просрав ти країну !, а вивести країну, Це як два пальці обписяти ! якщо ти цього не зробиш те,що порадив - країні Пі-Пі.......! а Вас таких хворих зараз розвелося-мама не горюй.

    ВідповістиВидалити
  2. Кремлівський холуй Порошенко нічого не готує проти свого подельника, такого самого кремлівського холуя Зеленського. Потрох і зараз, як крав, так і краде. Тільки трішки ділиться зі своїм корефаном Зеленським. Єдине, що Пеця готує, так це грунт для свого повторного обрання, в разі позачергових виборів. Тому він і прикривається ширмою опозиції, разом зі своїм давним другом, кремлівським пітарасом Мертвечуком. Хоча це ширма вже стала дірява, коли він проголосував разом з Зелькою за крадіжку землі.

    ВідповістиВидалити
  3. Автор довбойоб початківець? Чи бот зі стажем? :)))

    ВідповістиВидалити
  4. Понятно что сейчас много грязи льётся в сторону президента. Но я бы хотела о другом.
    В Америке каждый день перед журналистами ( их там не много) выступает президент, премьер министр, глав врач и тд.
    Команда которая может ответить на вопросы возникающие в такое нелегкое время.
    Они рассказывают что сделали за сегодня и какие у них планы . Отвечают на наболевшие вопросы и
    Все люди слышат что страна в надежных руках. Почему у нас так не сделать.
    Уделите час времени и успокойте народ, расскажите для чего это все надо, и тд.
    И вы увидите как все сразу будут довольны.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Совершенно верно, я вас поддерживаю. Да закон о продаже земли не всем ясен, это видно



      Видалити
    2. Он этого никогда не сделает ! ОН под ПРИЦЕЛОМ ! шаг в лево,шаг в право девять грам во лбу !

      Видалити
  5. ВЛАДИМИР АЛЕКСАНДРОВИЧ! УБЕРИТЕ ОТ СВОЕГО "БОЛЬШОГО УХА" ЛЕЙБ-ФЕЛЬДШЕРА РАДУЦКОГО. ОН УЖЕ ЗАВЕЛ ВАС ПОД РАЗРУШИТЕЛЬНУЮ КРИТИКУ ПРОВЕДЕНИЕМ ПОЛИТИКИ СУПРУН -- ТАК НАЗЫВАЕМУЮ ПСЕВДОРЕФОРМУ. С УВОЛЬНЕНИЕМ СОТЕН ВРАЧЕЙ И МЕДСЕСТЕР. И БЛОКИРОВАЛ ПРОВЕДЕНИЕ АУДИТА МОЗ В ЦАРСТВОВАНИЕ СУПРУН. ДА И ОБЬЕКТИВНАЯ ПЕРЕПИСЬ НАСЕЛЕНИЯ НЕ ПОМЕШАЕТ - ОНА ОСНОВА ЛЮБЫХ ПЛАНОВ НА ОСНОВЕ ОБЬЕКТИВНЫХ ДАННЫХ, СКОЛЬКО ЧЕГО И КОМУ НАДО. НЕУЖЕЛИ ВРЕМЯ ДЛЯ ВЫПОЛНЕНИЯ ПРЕДВЫБОРНЫХ ОБЕЩАНИЙ УПУЩЕНО?
    ГОЛОСОВАВШИЙ ЗА ВАС ГОД НАЗАД - ИГОРЬ ГОРБАСЕНКО.

    ВідповістиВидалити
  6. Владимир Александрович,начните все сначала... Восстановите медиц ину, сделайте ее лучшей в мире - у нас ведь лучшие врачи, но нет нормальной медтехники. Сделайте медицину страховой, чтобы она была доступна всем! Откажитесь от МВФ - нужно раскошелить своих олигархов: не захотят добровольно "сложиться" - забрать силой незаконно награбленное... Посадите за решетку воров и коррупционеров - этого ждёт вся Украина. Восстановите промышленность - сделайте Украину офшорной зоной. И все буде Украiна!

    ВідповістиВидалити
  7. Владимир Александрович.Пока рядом с вами находятся грантоеды, вы не выполните, ни одно из ваших предвыборных обещаний. Наберите в свою команду, не " новых лиц", а профессионалов. И у вас все получится!

    ВідповістиВидалити

Одразу після виборів! У Зеленського похвалилися результатами – майже 5 мільйонів. Країна на ногах

    В опитуванні “5 запитань від президента”, яке проводила компанія “Зе Медіа”, взяли участь близько 5 млн українців. Про це 26 жовтня зая...

Популярне