понеділок, 24 лютого 2020 р.

Обличчя бліде! Мазур приголомшила українців новим фото. Сльози на очах – подякувала


 

Онкохвора ведуча новин на телеканалі “1+1” Алла Мазур викликала захват у мережі черговою історією про те, як її підтримують колеги, не даючи опускати руки через стан здоров’я.

Про це вона розповіла у своєму Instagram, поділившись знімком, який користувачі одразу назвали душевним, милим і таким, що передає добро.

“Поки наш чарівник і за сумісництвом улюблений фотограф ведучих ТСН – Ростик Ріпка готує свій особливий і таємничий проєкт Harcourt-inspiration, покажу вам трохи секретиків. Це – лише краплинка настрою, яку піймала моя улюблена і така ж неперевершена гримерка Юля Волинська”, – описала своє фото телеведуча.

Водночас вона наголосила, що в результаті її образ має вийти взагалі унікальним. За словами Мазур, на 15-му році своєї кар’єри фотограф Ростик не лише зібрав своїх зіркових моделей, а й побачив їх у легендарному чорно-білому стилі Harcourt (Аркур).

 
“Придумали його в Парижі ще у 30-х. Але тепер, завдяки Ростику і його експериментам у цьому аристократичному фотостилі, кожна з нас могла відчути себе хоч Марлен Дітріх, хоч Бріджит Бардо – вони теж любили цю гру світла і тіні”, – додала телеведуча.

Вона подякувала колезі не лише за таке перевтілення і ще одне гарне фото у колекції, а й за дещо особисте.

“Що він там начаклував у фіналі – Ростик тримає в секреті. Але за одну річ я йому вже вдячна: він перший, хто подружив мене з червоною помадою”, – підсумувала Мазур.

Підписники позитивно відреагували на такі зворушливі фото і пост, а також висловили телеведучій слова захвату, підтримки і загалом багато компліментів.

“Душевне і миле фото, яке передає добро. Удачі й усього найкращого!”, “Ви чарівна!”, “Дуже гарна! Захоплююся вашою витримкою. По собі знаю, як нелегко, коли лікуєшся від цієї хвороби. Ви – молодець! Тільки так і треба, сяяти, жити, займатися улюбленою справою. Щотижня чекаю на ваші ефіри, радію, коли вас бачу”, “Ви ідеальна, справжній скарб”, “Вам до лиця! Вигляд маєте неперевершений! Здоров’я міцного і нехай всі негаразди оминають!” – коментують українці.

2 коментарі:

  1. Your Affiliate Money Printing Machine is ready -

    Plus, making money with it is as easy as 1..2..3!

    This is how it works...

    STEP 1. Choose which affiliate products the system will promote
    STEP 2. Add some push button traffic (it LITERALLY takes JUST 2 minutes)
    STEP 3. Watch the system grow your list and upsell your affiliate products all for you!

    Do you want to start making profits???

    Click here to activate the system

    ВідповістиВидалити
  2. Easy "water hack" burns 2 lbs OVERNIGHT

    Over 160k men and women are hacking their diet with a easy and SECRET "water hack" to drop 2 lbs each night while they sleep.

    It's painless and it works on anybody.

    Here are the easy steps for this hack:

    1) Grab a glass and fill it half glass

    2) Then do this strange hack

    so you'll become 2 lbs skinnier the very next day!

    ВідповістиВидалити

Одразу після виборів! У Зеленського похвалилися результатами – майже 5 мільйонів. Країна на ногах

    В опитуванні “5 запитань від президента”, яке проводила компанія “Зе Медіа”, взяли участь близько 5 млн українців. Про це 26 жовтня зая...

Популярне