середа, 26 лютого 2020 р.

По всьому кордону! Зеленський підписав указ про термінове призначення. Не може більше зволікати


 

Президент України Володимир Зеленський через загострення ситуації зі спалахом коронавірусу в світі призначив Олексія Соловйова заступником секретаря Ради національної безпеки й оборони.

Відповідний указ з’явився на сайті глави держави у вівторок, 25 лютого.

За інформацією видання, кандидатуру Соловйова на цю посаду ще восени 2019 року подавав на розгляд президента секретар РНБО Олексій Данілов, але тодішній глава Офісу президента Андрій Богдан виступив проти.

 
З огляду на відставку Богдана та ситуацію з коронавірусом, яка вимагає присутності у владі компетентних фахівців, нібито і було ухвалено рішення про призначення Соловйова в РНБО.

Соловйов – доктор медичних наук і доктор фармакологічних наук. Він є експертом Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Соловйов був главою Державної служби лікарських засобів і виробів медичного призначення та головним державним інспектором України з контролю якості лікарських засобів.

Також варто додати, що 25 лютого, за дорученням президента України Володимира Зеленського в МВС України відбулося засідання координаційної наради під головуванням Секретаря РНБО Олексія Данілова щодо ситуації з контролю за коронавірусом.

Про це повідомляє пресслужба РНБО.

У ній взяли участь міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, керівництво Національної поліції, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Міністерства охорони здоров’я, Державної міграційної служби.

Зі слів секретаря РНБО Олексія Данілова, станом на зараз ситуація є повністю під контролем наших служб у цілодобовому режимі.

“Області звітують щодня о 8:00 ранку та о 16:00. Ми не очікуємо жодних несподіванок. Завтра на 10:00 усі обласні адміністрації проведуть засідання відповідних комісій з надзвичайних ситуацій та техногенної безпеки. Вони мають забезпечити умови для проведення температурного скринінгу на кордоні, а також перевірити усі медичні заклади, які, у разі необхідності, зможуть прийняти інфікованих”, – зазначив Олексій Данілов.

1 коментар:

  1. Your Affiliate Profit Machine is waiting -

    Plus, getting it running is as easy as 1...2...3!

    This is how it all works...

    STEP 1. Choose affiliate products you want to push
    STEP 2. Add some push button traffic (this ONLY takes 2 minutes)
    STEP 3. Watch the system grow your list and upsell your affiliate products on it's own!

    So, do you want to start making profits?

    Your MONEY MAKING affiliate solution is RIGHT HERE

    ВідповістиВидалити

Одразу після виборів! У Зеленського похвалилися результатами – майже 5 мільйонів. Країна на ногах

    В опитуванні “5 запитань від президента”, яке проводила компанія “Зе Медіа”, взяли участь близько 5 млн українців. Про це 26 жовтня зая...

Популярне