середа, 5 лютого 2020 р.

Як у простих українців! Зеленський зважився на зарплатну революцію. “Чорний день” для верхівки


 

Президент України Володимир Зеленський підтримав рішення уряду щодо обмеження заробітної платні та премій керівникам органів виконавчої влади.

Під час наради в Офісі Президента за участю представників Кабінету Міністрів і Верховної Ради Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив Главі держави, що на виконання завдання Президента уряд ухвалив рішення впорядкувати питання виплати зарплат керівникам міністерств.

 
«Ми домовилися про те, що зарплата міністра, заступника міністра, інших високопосадовців буде прив’язана до середньої зарплати по країні. Зарплата міністрів та їхніх заступників буде в діапазоні від трьох до п’яти середніх заробітних плат. І потрібно припиняти виплати по 200-400% премій – максимальна премія буде не більше ніж один оклад», – сказав очільник уряду.

Також, за його словами, вся інформація про зарплати керівництва Кабінету Міністрів буде публічною та оприлюднюватиметься щомісяця.

Мені здається, дуже справедливо, що ви прив’язуєте платню з коефіцієнтом до середньої заробітної плати по країні, і якщо вона збільшується, то у всіх збільшується, а якщо зменшується, то й у високопосадовців також», – зазначив Володимир Зеленський.

Українці у Мережі висловлюють захоплення таким рішенням президента і пишуть, що це “справжня зарплатна революція” або “чорний день для верхівки”

36 коментарів:

  1. Відповіді
    1. ПІДТРИМУЮ І БАЖАЮ, ЩОБ ЩЕ РАДИКАЛЬНІШЕ ПІДХОДИВ ДО ТАКИХ ПИТАНЬ!!! УСПІХІВ!!!

      Видалити
  2. Справедливо,Аби
    Насправді
    Так.

    ВідповістиВидалити
  3. Відповіді
    1. davno pora, bo yje otorvalusja vid zemli,, ne bacatj zo realjno tvorutjsja, i ze mae stosyvatusja ne tiljku depytativ a i durektoriv firm , plus nadra zemli , voda ,lisu i korusni pokalunu vse nalejutj derjavi a ne okremum ljydjam , zo za monopolija ,mu zo v kapitalistucnij kraini juvemo?

      Видалити
  4. Не підтримую до прожиткового мінімуму треба прив'язати у мене оклад2470навіть не мінімальна

    ВідповістиВидалити
  5. пока президент решает внешние вопросы, его команда ведё себя мягко говоря безобразно и добьётся только снижения поддержки людей.Они же воруют вообще открыто

    ВідповістиВидалити
  6. Якщо це правда? Є сумніви!!! Будемо надіятись ,що так буде...

    ВідповістиВидалити
  7. Підтримаю на �� Відсотків! Вдачі Вам Пане Президент України Володимир Олександрович! З Повагою Катерина Загинай Кривий Ріг

    ВідповістиВидалити
  8. давнопора их прировнять к работягам пора их 4700 посадить .пусть поживут как простые люди и пинсионеры .поддержую

    ВідповістиВидалити
  9. "Зарплата міністрів та їхніх заступників буде в діапазоні від трьох до п’яти середніх заробітних плат."-Средняя з/п в моём городе 6-7 тыс. грн. Но, все мои родственники и знакомые получают не больше 4800. А вот средняя з/п по Украине то будет по более... Тогда у меня вопрос: почему отталкиваться будут от средней з/п, а не от прожиточного минимума????? Почему я с ребёнком астматиков должна прожить на 3500,оплачивая коммуналку в 1500-1800(и это комната в общаге) ???? А вот нищие депутаты будут получать в диапазоне 3-5 средних з/п.

    ВідповістиВидалити
  10. Средняя считается с их ста тысяч и минималки! Нужно привязать даже не к минимален,а к прожиточному минимуму.
    И коррупционеров даже не сажать, а казнить, вот тогда может и наладится,...

    ВідповістиВидалити
  11. Бухгалтер, менеджер, директор, и другие руководства получают з.п.от15000-25000грн. Так какая зарплата должна быть у министерства и их замов? У кого зп 4800 или 3700 обращайтесь к своему руководству, а не к призеденту. Ваш начальник получает как минимум в три раза больше.

    ВідповістиВидалити
  12. За даними Державної служби статистики України, у грудні 2019 року середня заробітна плата в Україні складала 12264 гривень на місяць, множимо на 5 таких середніх зарплат, буде 61320. Добавляємо премію (не вищу за 100% від окладу), це ще плюс 61000. Маємо зарплату 122 тисячі гривень. Бідолашні! Як жить? Як жить?

    ВідповістиВидалити
  13. Прив'яжіть до мінімальної пенсії і попробуйте прожити , як мінімум, півроку

    ВідповістиВидалити
  14. Надо приравнивать к прожиточному минимуму.а то если сложить гипер зарплату депутата минимальной зарплатой,получится неплохая средняя,но моя то так и останется минимальной,а у депутатов опять таки гипер зарплата,в месяц больше моей годовой.

    ВідповістиВидалити
  15. Надо приравнивать к прожиточному минимуму.а то если сложить гипер зарплату депутата минимальной зарплатой,получится неплохая средняя,но моя то так и останется минимальной,а у депутатов опять таки гипер зарплата,в месяц больше моей годовой.

    ВідповістиВидалити
  16. Надо приравнивать к прожиточному минимуму.а то если сложить гипер зарплату депутата минимальной зарплатой,получится неплохая средняя,но моя то так и останется минимальной,а у депутатов опять таки гипер зарплата,в месяц больше моей годовой.

    ВідповістиВидалити
  17. Все добре, якщо це правда, але є одне "але"... прив'язку потрібно робити не до середньої зарплати, а до мінімальної зарплати... бо як всі знають: робітник їсть капусту, а директор м'ясо, то в середньому ми їмо голубів... дружина директора має коханців, а касирка і своєму чоловікові не... , а в середньому вони обидві ....
    То краще відштовхуватися від мінімуму, а не від незрозумілих середньої.

    ВідповістиВидалити

Одразу після виборів! У Зеленського похвалилися результатами – майже 5 мільйонів. Країна на ногах

    В опитуванні “5 запитань від президента”, яке проводила компанія “Зе Медіа”, взяли участь близько 5 млн українців. Про це 26 жовтня зая...

Популярне