пʼятниця, 31 січня 2020 р.

Перша Леді гідно відповіла! Зеленська не витримала – на неї накинулись. Термінове звернення


 

Сторінку першої леді Олени Зеленської у Facebook було створено 27 січня, а за два дні її заблокували.

Перша леді України Олена Зеленська пояснила, що її сторінку у Facebook було заблоковано через “підозрілу активність”. Про це Зеленська 30 січня написала в Instagram.

“Моя новостворена сторінка у Facebook уже два дні в зоні турбулентності. А вчора через зафіксовану “підозрілу підвищену активність” акаунт узагалі був заблокований. Наразі всі повідомлення відновили, але про всяк випадок дублюю допис ще й тут”, — повідомила вона. 

 
Зокрема вона зазначила, Черкащини та Київщини Романом Боднаром і Олексієм Чернишовим обговорили поточний стан системи шкільного харчування та домовилися про наступні кроки.
Вже на кінець лютого матимемо детальний план пілотного проекту для черкаських шкіл. Комплексна програма впровадження збалансованого харчування буде спрямована насамперед на забезпечення у раціоні учнів достатньої кількості молочних і кисломолочних продуктів. Ідеться не лише про цільне молоко, а й про йогурти, ряжанку, кефір, сир. У багатьох країнах ЄС така практика існує вже кілька десятиліть, а корисний вплив доведений дослідженнями стану здоров’я дітей. До речі, свого часу ця програма існувала і в деяких регіонах України. Тож спробуємо відновити.
У школах Київщини запланували перевірити якість води, бо є скарги. Аудит хочемо провести із залученням і учнів, і дорослих, щоб паралельно дізнатися, задоволені вони чи не дуже меню їдалень, продуктами, з яких готують страви. А також визначити школи, що потребують першочергової уваги, зокрема ремонту та оснащення харчоблоків, і ті, успішний досвід яких варто масштабувати на рівні області для забезпечення понад 223 тисяч школярів якісним і корисним гарячим харчуванням.
А ще – добрі новини для школярів Вишневого. Голова Київської ОДА Олексій Чернишов запевнив, що наступного місяця проблемний корпус-довгобуд міської школи № 1, який зводили майже 12 років, нарешті відкриють. Спасибі батькам, які зверталися до всіх інстанцій з проханням втрутитися, за наполегливість і стійкість.
Повертаючись до харчування
Наскільки, на вашу думку, доцільна/потрібна в раціоні школярів «молочка»? Чи є ідеї корисних снеків, які мають бути в асортименті шкільних буфетів?

Нагадаємо, Як поінформували “Букви”, до ранку 29 січня під постом Зеленської від 27 січня було понад 4 тис. коментарів. За спостереженням видання, більшість користувачів писала негативні відгуки на адресу Зеленської та її чоловіка – президента Володимира Зеленського.

Зокрема, користувачі згадували про поїздку сім’ї глави держави в Оман, пентхаус Зеленської в анексованому Криму, критикували вибір одягу першої леді. Також її запитували, чому “Квартал 95” не критикує Зеленського, і дорікали за її перепост у Facebook 15 квітня 2014 року публікації російського пропагандистського ресурсу LifeNews.

30 коментарів:

  1. А де гідна, чи хоча б якась, відповідь?

    ВідповістиВидалити
  2. СТРАШНО , АЖ ЖУТЬ 😆😆😆😆😆

    ВідповістиВидалити
  3. А за Восток,кто нибудь когда нибудь думать будет.И долгострои школ тоже есть!

    ВідповістиВидалити
  4. Ще одна С...ка хоче обкрадати дітей.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ви я бачу взагалі не сповна розуму! Президент і його перша леді навпаки хочуть покращити харчування дітей у школах. Зробити для них всі комфортні умови! Але бачу що через таких дурнів як ви комфортні умови і якісне харчування дітей лишиться лише мрією. У вас напевне немає дітей раз ви так говорите

      Видалити
    2. Какая непосредственная наивность ))

      Видалити
    3. Шановний ви хворий? Людина хоче порядок навести а ви обзиваєтесь.ідвть спочатку навчіться правильно спілкуватися

      Видалити
    4. он не уважаемый-он больной на всю голову

      Видалити
  5. Мало воруют ещё и в школу полезли.

    ВідповістиВидалити
  6. Мало воруют ещё и в школу полезли.

    ВідповістиВидалити
  7. все, кто обвиняют тут в кражах семью Зеленских просто привыули к тому, что так делала семья Порошенко!!!! И что может по другому они даже и представить себе не могут!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. да что нам представлять, мы видим уже как может быть по-другому. Тупой президент, безвкусная супруга, сдача позиций Раше, выдача преступников, отмена моратория на продажу леса, продажа земли, дыра в бюджете, 2 платежки за газ, отмена повышения зарплат и лишение премий. Конечно при Порохе мы этого всего не видели и даже не представляли, а сейчас - пожалуйста!

      Видалити
    2. вони некрадуть,їм дарують.

      Видалити
    3. Зеленский первый действительно настоящий Президент, а продажные порохоботы-это уроды вороватые, типа свинарчука, кононенко, мартыненко, луценков, гонтаревой.., вся банда БПП во главе с офшорный вором парашей..

      Видалити
  8. Молодец Елена,конкретно и по делу.Так и нужно контролировать и менять страну.А кому хочется запачкать другого,пусть вначале сам помоется.

    ВідповістиВидалити
  9. Легше всього бруд лити ,а спробувати щось зробити самому ,слабо.З нас ,,СОВОК'' не виходить ,всі звикли ,що йому щось винні.

    ВідповістиВидалити
  10. Молодець пишаюся вами,вірю в Вас так тримати.

    ВідповістиВидалити
  11. порохоботи поливають гряззю не т1льки президента а уже 1 першу лед1 тримайтеся не звертайте уваги здоровявам сили 1 терп1ння все буде добре ми над1емося з божою допомогою все буде добре

    ВідповістиВидалити
  12. Наказывать надо, и жёстко! Нужно вычислить писак и заказчиков и принять срочные меры!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Поддерживаю, нужно наказывать за необоснованные грязные высказывания! И почему таких не призывают к ответу за сплетни ?

      Видалити
  13. Уважаемая Елена! Не переживайте у Вас всё получится.Вас будут судить потомки за добрые дела, а взрослые настолько разочаровались в политиках и их женах, что Вам придется или не обращать внимание, или реагировать, но сдерживая свои эмоции. Не забывайте у Вас двое деток и Вы им нужды будете много-много лет. Удачи!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ШАНОВНА Олено!Тримайтеся! Нехай все це паскудство не чіпляється до Вас!Будьте мужньою.Більшість розумних людей України підтримує Вас!Не розчаровуйтесь!

      Видалити
  14. ... я підтримую всі Ваші починання... все буде добре, тільки треба час... Надія

    ВідповістиВидалити
  15. І де достойна відповідь? Знайшла проблему ? З неї така перша леді як з її чоловіка піаніст. Сумно і соромно що куди не поїде перша леді на зовні вилазить безвкусиця і невігластво....

    ВідповістиВидалити
  16. Толку от таких нововведений, если люди с каждым днем все беднее и беднее. Вот если бы вернули бесплатное образование и соответственно питание в школах, это была бы забота о детях. А пропихивать схемы, чтобы на тендерах потом деньги отмывать. Не нормально.

    ВідповістиВидалити
  17. Хотелось бы, чтобы Елена помогла донести до президента нововведение про транспортировку газа. Народ ждёт понижений коммунальных услуг, а тут ещё и добавляют... С народа ДАВНО сняли последнюю ШКУРУ , а теперь и последнюю надежду забирают ??? Огромная просьба, разберитесь !

    ВідповістиВидалити
  18. Люди добрые.сколько ж у вас злости,желчи!Все ,что натворили попередники вы хотите,чтобы за 8 месяцев был позитив во всех желаемых нам вопросах ???? Так не бывает,это может быть только в сказках !Да,правительство,---Слуги народа --и окружение Президента--извините за выражение--это сборная солянка!Поэтому будет много ошибок,пробелов и т. д.Главное ,чтобы Президент и его опытные,знающие помощники во время исправлялись и не забывали предвыборные обещания !!! Мы устали от болтовни
    .обещаний ! А Елене желаю успеха и удачи в хороших начинаниях и все будет добрэ ! Всем Вам терпения и терпения !

    ВідповістиВидалити

Одразу після виборів! У Зеленського похвалилися результатами – майже 5 мільйонів. Країна на ногах

    В опитуванні “5 запитань від президента”, яке проводила компанія “Зе Медіа”, взяли участь близько 5 млн українців. Про це 26 жовтня зая...

Популярне