середа, 29 січня 2020 р.

“Це провал!”: Вакарчук знову йде з політики. Це станеться уже скоро



Нардеп, лідер партії Голос і музикант Святослав Вакарчук подумує знову піти з політики.

Швидше за все, Вакарчук може піти з політики після місцевих виборів, повідомляє Telegram-канал Леґітимний, посилаючись на джерело.

За словами співрозмовника, якщо Голос провалить вибори, нардеп-музикант піде з політики в кінці 2020 року або на початку 2021-го.

“… розглядався варіант заміни Вакарчука на Сенцова (режисер, колишній російський політв’язень Олег Сенцов – ред.). Олег на той момент, коли цей варіант обговорювався, відмовився входити в проект Голос”, – поділилося джерело.

Нагадаємо, в 2019-му Святослав Вакарчук повідомив про створення партії Голос і оголосив про участь у виборах до Верховної Ради. Партія Вакарчука пройшла в парламент, і він знову став нардепом.

Вакарчук в 2007 році взяв участь в дострокових виборах в Раду – був у списку блоку Наша Україна – Народна самооборона і обраний нардепом за багатомандатним загальнодержавним округом. Не був членом жодної з партій.

Пізніше він став членом комітету з питань свободи слова та інформації. Потім Вакарчук вирішив відмовитися від депутатських повноважень – 16 січня 2008 року перестав бути нардепом.

3 коментарі:

  1. Нічого дивного.Цього треба було чекати.Ця потвора нездатна нічого хорошого для України зробити.Мерзота, геть !!!

    ВідповістиВидалити
  2. "Но взлететь над суетой совсем не просто", особенно, когда обливают грязью субьекты, не стоящие даже его ногтя: создают иллюзию своей значимости в собственном больном воображении

    ВідповістиВидалити

Одразу після виборів! У Зеленського похвалилися результатами – майже 5 мільйонів. Країна на ногах

    В опитуванні “5 запитань від президента”, яке проводила компанія “Зе Медіа”, взяли участь близько 5 млн українців. Про це 26 жовтня зая...

Популярне