середа, 18 грудня 2019 р.

“Маніпулює трагедією мільйонів заради свого меркантильного інтересу”: Тимошенко розмазали в Мережі. “Аморально!”



Колишня прем’єрка Юлія Тимошенко та її політсила вдалася до маніпуляцій на темі Голодомору.

Плакат “Батьківщини” із згадкою про Голодомор і ринок землі опублікував у Facebook економіст Сергій Фурса.

“Що таке аморальність? Це маніпулювати болючою для суспільства темою, трагедією мільйонів людей заради свого меркантильного інтересу.

Голодомор виник не на порожньому місці, а в результаті перемоги комуністів. Комуністи скасували приватну власність і забрали у людей землю. А потім забрали їжу. Не буржуї, капіталісти і прихильники ринку, а саме комуністи. Комуністи цілеспрямовано вбивали українців.

Голодомор виник тому, що всю землю контролювала держава.

Що закликає зробити Юля? Правильно, контролювати землю державою.
tyle="text-align: justify;">
Що таке ринок землі? Це декомунізація економіки. Це повернення людям повноцінного права приватної власності. Ринок землі дає людям право, як купити землю, так і продати. Це нарешті повернення до того, що було завжди в Україні до приходу комуністів. Це свобода, в тому числі свобода економічна. Це святість приватної власності.

І не ідеологічним спадкоємцям комуністів використовувати пам’ять про трагедію, організованої комуністами, у своїх брудних цілях”, – написав експерт.

Плакат викликав критику у мережі.

Від штучного голоду в Україні в 1932-1933 роках померли понад 7 млн людей.

У пік смертності – у червні 1933 року в Україні помирали щодоби 34 170 людей. Кожні 5 секунд — 2 людини. Справжню кількість жертв неможливо підрахувати. Адже радянська влада знищувала усі документи, які стосувалися геноциду проти українців.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Одразу після виборів! У Зеленського похвалилися результатами – майже 5 мільйонів. Країна на ногах

    В опитуванні “5 запитань від президента”, яке проводила компанія “Зе Медіа”, взяли участь близько 5 млн українців. Про це 26 жовтня зая...

Популярне