пʼятниця, 20 грудня 2019 р.

“Не хочете грати за правилами?” Зеленський про закриття “казино”. Гарант лютує



Гарант наголосив, що якщо парламент не хоче ухвалювати закон, проблема вирішуватиметься інакше.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на рішення про закриття ліцензій розповсюджувачів лотерей, під якими працюють зали з ігровими автоматами.

“Вчора Верховна Рада провалила ухвалення закону про легалізацію грального бізнесу. Ми знаємо, хто за цим стоїть. Не хочете грати за прозорими правилами? Не хочете працювати цивілізовано і платити в бюджет? Що ж, давайте по-іншому”, – написав Зеленський на своїй сторінці у фейсбуці.

Він наголосив, що відсьогодні всі гральні зали будуть закриті негайно.

“Думай…те”, – підсумував гарант.

Нагадаємо, 19 грудня Верховна Рада України не ухвалила за основу і відправила на доопрацювання законопроєкт №2285-д про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор.

20 грудня Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що сьогодні з 16:00 всі гральні заклади припиняють функціонування.

8 коментарів:

  1. Почему нельзя сделать все легально? И налоги в казну будут идти.. Ведь казна очень хорошо пополнится. Играть все равно будут. Бессмысленно терять такие деньги государству, у которого огромные долги

    ВідповістиВидалити
  2. Поддерживаю! Перспективы президенту!народ с вами, Владимир Александрович.

    ВідповістиВидалити
  3. Володимир Олексанрович я за те шоб вси закрили казлино!

    ВідповістиВидалити
  4. Закрили Вси Казлино про людей думать треба а не крахоббор делать

    ВідповістиВидалити
  5. Це все напевно добре, але мені, наприклад, жалко тих людей які там працюють, ось тільки уявіть, вы сьогодні працюєте на роботі і вы знаете що отримаєте за це копійку за яку покормите свою сімью, а ввечері тобі телефонують і кажуть що ти звільнений... І все... І ты не знаєш що робити далі, зараз на данный момент знайти роботу дуже тяжко... Але кожен вибирає роботу, яка йому до душі, не хотіли б вони там працювати?! Не працювали б! Але в кожного своя атмосфера на роботі!!! Я розумію, що всі радіють від того, що їх чоловіки вже будуть приносити гроші додому.. Але якщо на те пішло, то не тільки в гру вони викидують гроші, а як, насамперед, алкоголь?? Цигарки?? Чому більшість, майже 70 % людей курить, та майже 30%спилося, а за це ніхто не задумується, це ж "добре", а коли спиваються, то вже родичі починають шукати когось щоб допоміг"закодувати" свого ненаситного.А як, наприклад, наркотики?? Та їх немає!!! Тому що заборонені!!! Я не піддержую цього закону! Кожен працює і добивається всого того як він знає, а не як йому диктують!!! Кожен працює в атмосфері яка йому подобається, а не в тій яку йому впихнуть!!! Тому якщо навіть ваш чоловік йде на грати, а не додому, то це потрібно вирішувати інакшим способом, а не залишати безробітніми тисячі людей!!! Мені наприклад дуже соромно за те що коїться в країні!!! Мені страшно жити далі!! Краще б війну припинили б, алкоголізм та наркоманії!! Шахраїв би краще зупинили та насильників хоч би трохи половили, а то ігрові вы закриваєте, а щось цього всього меньше не стає!! Подивіться що в країні робиться!!! Дитину страшно з дому випустити навіть в день коли сонечко гріє - - - тому що, бог його зна що трапитися!!! Можливо на органи віддадуть чи згвалтують??? А далі, скільки дітей осталось без батька!!!!??? Скільки матерів лишилось сина?? Скільки жінок не дочекалися своїх чоловіків?? Ось з цим потрібно боротися на данный момент, а не осуджувати те що якобы ролі, майже, взагалі не має!!! Коли ви своїй дитині забороняєте курити чи пити, це закінчується?? Звісно ні!!
    Коли якийсь вибачте мене "дибіл" їздить на дорогах та робить ДТП крок за кроком, це тоже взагалі нормально!! Те що в міністерстві в деяких відкриті підпільні ігри, це нормально!!! Те що проституція росте це також нормально!! Те що в Киев і на Саксаганського "розмножується" бандитизм так це також нормально, а ось ігрові автомати "ненормально?? "Так ось до чого я веду, краще б серьозніші причини вирішили, а то від того що закривають толку не буде! Вы тільки залишили безробітніми, можна сказать, "спасибі" , на Новый Рік багато тисяч людей, а так то серьозніші проблеми не вирішені так і залишились!!! В мене все.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Молодец!Все в точку,проблему закрытием не решить.А людей на улицу выкинули в преддверии праздников,так мы решаем проблему безработицы...,еще и мечтаем вернуть уехавших на работу за границу-куда,зачем?Для них есть рабочие места?А игравшие,успокоятся?Да нет!Найдут для себя новые увлечения..

      Видалити
    2. Ось так і живемо, згідно вашої теорії, кожен робить ізаробляє як сам того хоче. Тоді навіщо писати закони?Ви хоч трохи розумієте яки дурниці так довго і нудно викладали. Ваші шановні гральні заклади грабували державу так істотно, що ніяки безробітні "гральники" і порівнянню не підлягають.Той ваш зойк і є галас постраждалого, мабудь наступили вам но рідненький мозоль.

      Видалити
  6. Дякую за ту купу проблем які звалилися на мене за 1 ніч, я робітник лотерейного клубу і такі робітник постраждали найбільше, ви не запитали чи є кошти щоб купити щось поїсти чи можливо в когось хворіють родичі , чи є кредити , а голосував за вас але вважаю це рішення не справедливим. Потрібно було дати час хоча б 3-6 місяців , попиредити людей що через 3 місяці все закриється, а не так як всі дізналися!

    ВідповістиВидалити

Одразу після виборів! У Зеленського похвалилися результатами – майже 5 мільйонів. Країна на ногах

    В опитуванні “5 запитань від президента”, яке проводила компанія “Зе Медіа”, взяли участь близько 5 млн українців. Про це 26 жовтня зая...

Популярне