вівторок, 17 грудня 2019 р.

“Вгомоніть ту пенсіонерку!”: Тимошенко розлютила українців своїм вчинком. Завтра знову кличе на протести. Прямо зранку



Під час виступу на масовій акції під стінами Ради голова партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко закликала людей об’єднатися і протистояти розпродажу української землі.

“Влада позбавляє людей шансу вплинути на прийняття земельного закону. Це говорить лише про одне – президентська монобільшість не служить українській громаді, не виконує її волю, не живе і не працює в інтересах людей. Влада зовсім з іншого джерела отримує з усіма застереженнями всі законопроекти і рішення, і “слуги народу”, як маріонетки, зобов’язані це виконувати “, – обурилася Тимошенко.

Юлія Тимошенко зазначила, що президент і парламент повинні прислухатися до вимог народу, адже тільки люди мають право визначити долю 72% території, які за Конституцією їм належать.


“Потрібно негайно прийняти закон про референдум і дати людям право визначати ключові питання про долю країни. На референдумі 75% українців мають намір проголосувати проти розпродажу землі іноземцям. Тому спочатку референдум, а потім вже закони”, – підкреслила лідер партії.

Після виступу перед учасниками мітингу Юлія Володимирівна пішла штурмувати парламент і разом зі своїми соратниками заблокувала трибуну, так і не пустивши Дмитра Разумкова на його робоче місце.

Але не забула Тимошенко опублікувати свій виступ у себе на сторінці в Фейсбуці. У коментарях не всі підтримали Леді Ю, багато хто просто розкритикували її в грубій формі.


Також трохи пізніше Юлія Тимошенко заявила, що опозиція не дасть сьогодні проводити засідання Ради.

І завтра о 9 ранку буде нове засідання аграрного комітету, на якому спробують дійти згоди, щоб зробити засідання комітету відкритим (головна вимога).

Тимошенко скликає на 9 ранку знову народ прийти під Раду.

Цікаво, а влаштовувати безлади і сутички з поліцією, теж зазиває Тимошенко чи це особиста ініціатива протестуючих?

14 коментарів:

  1. Жінка захищає свої інтереси, а не землю народу. Де та земля, яка належить 75% народу? Створювати безлад - це помста існуючій владі.

    ВідповістиВидалити
  2. Тимошенко, при всіх її недоліках і помилках, сьогодні захищає інтереси української державності від молодих космополітів і профанів при владі, які відчули себе несподівано небожителями недосяжними до критики, порад, протестів землян.
    Тому чинять беззаконня.
    І не знають, або свідомо ігнорують, як " небожителі" Абсолютну істину: беззаконик завжди вловлюється власним беззаконням.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А сколько земли у вас?И сколько у юльки и таких как она?

      Видалити
  3. 75% купленных людей, они все боятся, что когда примут закон и начнут поднимать кадастры, то всплывет, сколько земли нахапали они, тогда трусами они не отмашутся.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вона боїться за себе ,а не за людей.Боїться що випливуть асіїх махінації з землею.

      Видалити
  4. Как можно серьезно воспринимать человека, который тебя все время обманует? Жаль тех людей кто верит что эта женщина переживает за их права. Неужели наша нация настолько глупа?

    ВідповістиВидалити
  5. Та срати їй на людей вона знає за що горло рве, напевно неохоче назад за грати той і проплачують ці мітенги

    ВідповістиВидалити
  6. Вона дійсно знає, що коли будуть давати кадастрові номери, то всі побачать що її зять має 200000 на землі, а звідки вона у нього??? І кому пішли гроші за цю землю...

    ВідповістиВидалити
  7. Хватит им подчиняться.
    Или ВЫ из-за денег туда бегаете!
    Вот так и продаётесь!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  8. Про який референдум мова?Хіба що взнати емоційний стан гпроду по відношенню до землі..та це кожен знає з дитинства...а вирішувати економічну доцідьність иають фахівці.

    ВідповістиВидалити
  9. Коли закриють їй пельку,скільки цяа нечисть буде колотити і обкрадати державу,народ.Ку..а

    ВідповістиВидалити
  10. Если Тимошенко,Королевская,Скориков,Порошенко ,против нового закона о земле,то значит закон хороший. Надо поддержать!

    ВідповістиВидалити
  11. Кто хотел, давно продал.
    А кто не хочет подавать, того не заставляет закон продавать.
    За что она ж0пу рвёт.

    ВідповістиВидалити

Одразу після виборів! У Зеленського похвалилися результатами – майже 5 мільйонів. Країна на ногах

    В опитуванні “5 запитань від президента”, яке проводила компанія “Зе Медіа”, взяли участь близько 5 млн українців. Про це 26 жовтня зая...

Популярне