неділя, 29 грудня 2019 р.

Кап і терпіння лопнуло! Притула емоційно попередив Зеленського. Цього ніхто не хоче


 

Шоумен Сергій Притула попередив президента Володимира Зеленського про те, що “чаша терпіння” українців може дуже швидко наповнитися.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, вчора. Приводом стало рішення суду відпустити для обміну полоненими з РФ “беркутівців”, які підозрюються в розстрілах героїв Небесної Сотні.

Притула заявив, що “кожна крапля може стати останньою”, подаємо його слова в оригіналі:

Я колись своїй дівчині зробив подарунок на день народження – керамічне горнятко, в якому просверлив дірочку на дні і нашкрябав цвяшком «Чаша терпіня». 

Шкода, що ті, хто приходять до влади в Україні не мають можливості зробити те ж саме. Тому й чаша набирається швидко. І кожна крапля має шанс стати останньою. Для когось, як Яника, це закінчується революцією. Для когось, як для Віктора Андрійовича чи Петра Олексійовича, болючою поразкою на виборах. Володимир Олександрович вирішив не вигадувати велосипед.

Відвели війська, а нічого не помінялося. Кап!
На час досудового слідства закрили бойових офіцерів, яких просили взяти на поруки Герої України, повний кавалер ордену Богдана Хмельницького і керівник патрульної поліції України. Капп!!
Закрили волонтерів, справа яких тріщить по швах і зшивається білими нитками. Каппп!!!

 
Без вироку суду «беркутівців», які на очах усього світу вбивали українців у центрі столиці, включають в список на обмін. Ну, тут вже – «бульк»!

Вчора до Лук’янівського СІЗО підтягувалось сотня людей, щоб заблокувати можливість вивезення і подальшого обміну «беркутів». Серед цих людей не було жодного, хто б не хотів повернення наших полонених додому. Але всі вони хочуть розуміти, за яким принципом і хто формувались списки на обмін? Чому не відбувається обіцяний обмін «всіх на всіх»? Чому в списки на обмін включили людей, яким навіть вирок не винесли? Згідно якої норми закону? Як ГПУ збирається завершувати справу Небесної Сотні, якщо єдину ниточку – стрільців ми віддаємо Путіну? Чаша переповнена. Пружинка стиснулась.

Максимально не рекомендую владі застосовувати силу проти людей. Ви самі створили собі цей клопіт. Небажанням чути і небажанням пояснювати логіку своїх кроків. Застосування сили може розпочати такі процеси, яких не хоче ніхто в нашій країні. А в сусідній – чекають з великим нетерпінням. 

Варто зазначити, що вчора ніяких суточок поблизу СІЗО не відбулось – все пройшло спокійно, адже влада розуміє що це тонка грань.

А саме зараз наші хлопці вже повертаються додому, після обміну. Багато експертів зазначають, що обмін це правильна і вірна позиція, проте беркут повинен був бути виключений із списків. В свою чергу команда Зеленського, як і обіцяла – йде на будь які кроки, аби наші хлопці повернулись додому. Правильно це чи ні будуть вирішувати матері які дочекались своїх чоловіків та синів. Проте є і зовсім протилежна позиція сімей Небесної сотні.

45 коментарів:

  1. Відповіді
    1. Дуже правильно держали в секрете до последнего дня всё тихую

      Видалити
  2. Якщо ти такий Сергійко розумний,то чому не сидиш в кріслі президента.Сідай в крісло і міняй кого хочеш.А зараз закрийте свого рота,бо чаша терпіння є і в президента і того народу який його обрав.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Эт ты что ли этот нарід е...учий?

      Видалити
    2. не бери на себя много.мы за ЗЕ ,а мэром тебе не быть

      Видалити
    3. То якщо чаша терпіння блазня переповниться, що він зробить? На піаніне зіграє?

      Видалити
    4. Гівняна тупорила більшість не була на майдані, більшість не була в АТО, більшість обрала Яника та зелене лайно. Більшість відповідальна за розпочату війну, більшість ідіотів, які обрали зелену зрадницьку владу відповідальні за невтішні результати до яких привели Україну зелені. Тому більшість тихенько сидить на сраці рівно і допомагає активній патріотичній меншості виправляти їх помилки...

      Видалити
    5. Гарно сказано і підмічено , що " х... і земанкурти " чекають на нову " кооліївщину " в Україні щоб запхати свій чобіт і рило ... Але пріпеЗЕдінта це спасе , но постраждає багато людей і це сумно .. КАП !!! ..

      Видалити
    6. Кацапздеїв аж карьожить від злості! Це прекрасно!

      Видалити
  3. Притула, ведите свою передачу и не лезьте в политику. Политиков рзвелось, уйма,я думаю президент разберется кого, куда посадить,и кого освободить.ваша теща переехала ребенка своей машиной и все замялось, все классно, а тут уже прямо чаша терпения. Я двадцать восемь лет терплю и не говорю о чаше терпения.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Скажи це свойому преЗе: "веди свій клоунський 95-й, грай х--ром на роялі, а в політику не лізь - без тебе розберуться".

      Видалити
    2. тобі терпіло на роду написано... що ти порівнюєш х... з пальцем ?... політік ср...й ..

      Видалити
    3. Узбогойся по хорошому.
      Розпатякався тут.

      Видалити
    4. А чого ж сам лізеш в політику і вказуєш тому самому Притулі що йому робити? І з яких це пір президенти вирішують кого посадити, кого відпустити і кому що прищимити? Це позиція гопника, але ніяк не президента. Справа президента - безпека країни і міжнародна політика. Безпека від зеленського нульова, міжнародеої політики взагалі немає. Якщо піджимання хвоста і підняття лапок вверх від найменшого погляда і оклику пуйла ви вважаєте міжнародною політикою, то її може виконувати і дресирований пес, який не буде возити по закордонам своїх придворних прикормляних песиків і транжирити та деребанити держбюджет. Так що терпіть ще 28 років і думаю дійсно без вас розберуться хто є ху?

      Видалити
    5. Тупе чмо, члєнограй це президент? Для таких , як ти, але не для всіх

      Видалити
  4. Сергійку, не лізь проти більшості. Поважаємо тебе як актора. Дивись на Славка - обсерся що не вимити.

    ВідповістиВидалити
  5. Підтримую Сергія Притулу цей лютий треш з кожним днем все більше провокує патріотів.

    ВідповістиВидалити
  6. А як би з твоїх рідних, чи близьких хтось сидів в полоні 5 років, щоб ти тоді співав? Ото ж грайся на ТВ в дитячі ігри і не лізь куди тебе не просять, а то , як написали вище, у виборців також є чаша терпіння до таких як ти.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Цікаво, а якби Притула сидів у російській тюрьмі, він обмінявся на беркутівця чи залишився б там, а берківець в українькій в♥язниці?

      Видалити
    2. Оце правда,всі на язик цікаві,ти Сергіюі іди і поможи призеденту ,,поставить країню на ноги ,а звіздеть всі горазд.Зломай сістему,забири гроші у ворів,і будиш патріотом.

      Видалити
    3. А коли б твоїх родичів вбили ці беркути?

      Видалити
  7. Що ти мелиш своїм язиком чи ти береш приклад з обісраного славіка ,думаю ще трохи і тебе люди будуть зневажати як і його.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Гірше зеленого ще ніхто не обсирався. А вашого зеленого уже весь світ зневажає.

      Видалити
    2. Ви вірно сказали, тільки не до того звернулися. Не Притулу, а зеленського що далі, то більше зневажають і все більше обтирають об нього брудні ноги. А якщо і далі так піде, то копняка дадуть в зад.

      Видалити
  8. Підтримую Притулу. Більшість обрала зрадника керувати державою і вимагають від патріотів мовчки спостерігати за неадекватними діями слуги путіна і бєні.

    ВідповістиВидалити
  9. Притула а ты уверен что это беркутовцы стреляли в Небесню сотню? Спроси у Порошенко и парубия может расколятся и скажут правду?

    ВідповістиВидалити
  10. СЕРЁЖА НУ НЕГАНИ БЕСААА :D ВАРЬЯТЫ УЖЕ ЗАЕБАЛИ

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. То дивись 95 квартал. Це як раз шоу для дебилів.

      Видалити
    2. А ви, дорогенький, забули, що дві підставні мадами, відмовилися з ОРДЛО, а на їх місці могли бути наші полонені воїни. Це – перше. А друге: де ж той обіцяний і розрекламований обмін "всіх на всіх". Мабуть, не треба на скору руку піаритись, а добиватися того, про що було домовлено

      Видалити
  11. лучше бы ты,УРОД, себе в башке своей тупорылой дырочку просверлил..чтобы гавно оттуда вылилось

    ВідповістиВидалити
  12. О, бачу в твоєї макітрі багато дірок, бо і сам весь в лайне, і вкруг тебе суцільне лайно.

    ВідповістиВидалити
  13. Сергій сказав все вірно. Цей тупий блазень та його дебільна команда навмисно це зробили. Тим самим вони показали потенційним москальським кілерам, що вони можуть вільно приїжджати та вбивати українців. І нічого за це їм не буде. Навіть якщо схоплять, то незабаром звільнять в рамках наступного обміну полоненими.

    ВідповістиВидалити
  14. Спали себя на площади баклан вместе со своей подругой которя обещала прилюдно спалить себя на Майдане и будет миллионам праздник.А то развелося шавок...

    ВідповістиВидалити
  15. Про яку більшість іде мова і взагалі оцих 73% відсота Це від якоі кількості обираючих? Скільки брало участь Українців увиборах хто знає? знаю велику кількість людей які взагалі не брали участі у виборах, а також які голосували проти Вови,але його обрали,обрали олігархи,а не73% Украінців

    ВідповістиВидалити
  16. Завжди поважав Притулу - справжній українець!

    ВідповістиВидалити
  17. Це моральні виродки, які вбивали намайдані людей , а сегодні їх просто віддадуть рашкі парашки. Призидет України казав що всі . хто вбивав людей будуть покарані , як будуть покарані відпущені додому без суду . Пане Призидет кім вони будуть замінені ? Якщо беркут їде додому!!! Жиди Українців не зрозуміють , і слухати не стануть ...

    ВідповістиВидалити

Одразу після виборів! У Зеленського похвалилися результатами – майже 5 мільйонів. Країна на ногах

    В опитуванні “5 запитань від президента”, яке проводила компанія “Зе Медіа”, взяли участь близько 5 млн українців. Про це 26 жовтня зая...

Популярне